به گزارش خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، اسکندر مومنی دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر در حاشیه همایش فصلی دبیران شوراهای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استانهای سراسر کشور و در جمع خبرنگاران اظهار کرد: نشست امروز برای موضوع پیشگیری برگزار شد و طرح یاری گران زندگی نیز با همین مضمون اجرایی شده است. این طرح شامل همه نهادهای فرهنگ ساز و مردم میشود، اما با توجه به نقش مهم آموزش و پرورش، تفاهمی با این وزارتخانه امضا کردیم تا دانش آموزان شناسایی شوند.
او افزود: در منطقهای زندگی میکنیم که توسعه مواد مخدر در قالبهای مختلف فراوان است و هر روز شاهد تولید مواد مختلف جدید صنعتی هستیم و امروزه با افزایش تولید ماده مخدر شیشه مواجه هستیم.
مومنی گفت: وزارت آموزش و پرورش نقش اصلی را در طرح یاریگران زندگی دارد و امیدواریم اقدامات پیشگیرانه آنها مثمرثمر واقع شود. یک دستورالعمل کلی نیز با همکاری وزارت علوم تدوین خواهد شد.
دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر تصریح کرد: گروههای مرجع و تشکلهای مختلف را نیز داریم تا این افراد با توجه به تاثیری که روی مردم دارند اقدامات آگاه بخشی خود را انجام دهند. در این راه از ورزشکاران و هنرمندان نیز استفاده خواهد شد و ما معتقدیم اگر همه نهادها وارد عمل شوند موضوع مواد مخدر حل خواهد شد.
او ادامه داد: قوانین ما باید اصلاح شود و پیش نویسهایی آماده شده است و امیدواریم با اصلاح برخی از قوانین، شاهد اتفاقات خوبی باشیم. ضربه زدن به بنیانهای اقتصادی قاچاقچیان یکی از مواردی است که باید قانون مربوط به آن اصلاح شود و از طرفی در خصوص نگهداری معتادان در کمپها نیز باید قانون اصلاح شود و قطعا ۶ ماه زمان مناسبی برای سم زدایی معتادان نیست و معتقدیم زمان نگهداری معتادان باید به دو سال برسد. موضوع بعدی خرده فروشان هستند که بعد از چند روز دستگیری، رها میشوند و ما معتقدیم که خرده فروشان نیز باید مانند معتادان ساماندهی شوند. اصلاح قانون تا پایان سال صورت خواهد گرفت.
دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: ایران اسلامی امنیت را یکپارچه میبیند و اقدامات خود را انجام میدهد، اما کشورهای غربی فقط تشکر میکنند و ما معتقدیم که آنها نیز باید به وظایف خود در حوزه مبارزه با مواد مخدر عمل کنند.
او در خصوص توزیع متادون گفت: وزارت بهداشت به هر جمع بندی برسد همان موضوع اجرایی خواهد شد و در جلسه کمیته درمان در این مورد تصمیم گیری خواهد شد.
سردار مومنی در پایان گفت: در ۱۰ سال گذشته سالانه ۵ درصد افزایش شیوع مواد مخدر داشته ایم.
انتهای پیام/