حیدر عظمایی، محقق و پژوهشگر طب سنتی در گفتوگو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره خواص شربت رزماری گفت: این شربت خوشطعم و قدیمی حاوی ویتامین های A، B، C، E، K، کربوهیدرات، سدیم، پتاسیم، اسیدفولیک، منیزیم، منگنز، فسفر، آهن، فیبر، فولاد، روی (زینک)، مس، قند ساکاروز، گلوکز، فراکتوز، فلاونوئید، کاتچین، پلی فنول، کافئین، زاگزانتین، رزمارینیک اسید، کافئیک اسید، کارنوزول و غیره است.
او با اشاره به تاثیر شگفتانگیز این شربت بر چربی سوزی و کاهش اشتها گفت: استفاده از شربت رزماری باعث کاهش وزن و حفظ تناسب اندام میشود و نوشیدن آن تاثیر چشمگیری بر سوزاندن چربیهای شکم و پهلو دارد. این شربت سیستم عصبی را تقویت کرده، حافظه را بهبود میبخشد و از آلزایمر و زوال عقل پیشگیری میکند. همچنین باعث بهبود استرس و اضطراب شده و آرامبخش مغز و اعصاب است.
عظمایی بیان کرد: شربت رزماری به علت ویتامینهای A، E، C، فلاونوئیدها و پلی فنول موجود در آن خاصیت آنتی اکسیدانی داشته و نوشیدن آن موجب تقویت سیستم ایمنی بدن و محافظت از آن در برابر انواع بیماریها از جمله سرطان میشود، همچنین استفاده از آن در رفع مشکلات تنفسی در بیماریهایی مانند سرماخوردگی، آنفلوانزا و آسم دارد.
این پژوهشگر و محقق طب سنتی بیان کرد: شربت رزماری عفونتهای بدن از جمله عفونتهای معده، مجاری ادرار و عفونت در زنان را برطرف میکند و با توجه به ویتامین B12، آهن و اسید فولیکی که دارد گلبولهای قرمز خون را افازیش داده و کم خونی را رفع میکند.
بیشتر بخوانید:شربتی برای درمان دلدردهای شدید/ اختلالات تنفسی را با نسخهای گیاهی درمان کنید
او گفت: مصرف این شربت در تقویت دستگاه گوارش، رفع دردهای معده، نفخ، التهابات کبد، درمان کبد چرب و دفع سمومات از کبد، کلیه و مجاری ادراری موثر است و میتواند بوی بد دهان، دردهای مفصلی، کمردرد، آرتروز و رماتیسم را رفع کند. این شربت میتواند افسردگی را رفع کرده و انواع سردرد مخصوصا سردردهای میگرنی را بهبود ببخشد.
انتهای پیام/