به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، منازعه قضایی بر سر این موضوع سرانجام منجر به صدور حکمی قطعی در دادگاه تجدید نظر شد که بر اساس آن رئیس جمهور آمریکا نمیتواند منتقدانش را در توئیتر بلوکه کند.
وزارت دادگستری آمریکا بر اساس درخواست ترامپ، درخواستی را برای دادگاه رسیدگی کننده به این پرونده در نیویورک ارسال کرده و خواستار رسیدگی مجدد به این موضوع شده بود. استدلال این وزارت خانه آن است که سه قاضی صادر کننده این حکم تصمیم خود را بر اساس اطلاعاتی اشتباه گرفته اند.
در مقابل این سه قاضی نظر دیگری داشته و میگویند ترامپ به طور مرتب از حساب کاربری خود در توئیتر برای صدور دستورات حکومتی استفاده میکند که این کار نادرست است. اگر ترامپ اجازه یابد مخالفان خود در توئیتر را بلوکه کند، سایر سیاستمداران هم میتوانند از رویه غلط ترامپ تبعیت کرده و از یک حساب مجازی برای انجام امور رسمی سیاسی استفاده کرده و حق مردم برای تعامل مدنی و اجتماعی و اظهارنظر در مورد عملکردشان را سلب کرده و بدین شیوه از زیر بار مسئولیت شانه خالی کنند.
پیش از این مقامات قضایی آمریکا حکم مشابهی در مورد فیس بوک صادر کرده و آن را به یک مجمع عمومی تشبیه کرده بودند که نباید در آن فرایند بلوکه کردن مخالفان سیاستمداران ممکن شود.
منبع: مهر
انتهای پیام/