معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی از بازرسی بیش از ۱۲۰۰ مورد بازرسی از قصابی ها، رستوران ها، کبابی ها، جگرکی‌ها و کشتارگاه‌ها با هدف آموزش و پیشگیری ازبیماری تب کریمه کنگو در تابستان امسال خبر داد.

بازرسی بیش از ۱۲۰۰ مورد بازرسی از قصابی هابه گزارش  خبرنگار  گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ،  ابراهیم شکیبا معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: نظارت‌های بهداشت محیطی بر فعالیت مراکز تهیه، توزیع و فروش موادغذایی از جمله قصابی ها، رستوران ها، کبابی ها، جگرکی ها، کشتارگاه‌ها و سایرمراکز حساس موادغذایی ازابتدای فصل تابستان تشدید گردیده است.

او گفت: تا کنون بیش از ۱۲۵۳ مورد بازرسی از طریق بازرسین بهداشت محیط مراکز بهداشت تابعه و ۲۹ مورد گشت مشترک با ادارات ذیربط شامل مرکز بهداشت، تعزیرات حکومتی، بازرسی سازمان صمت، دامپزشکی و اتاق اصناف از مراکز و اماکن مذکور انجام شده شده است.

ابراهیم شکیبا گفت: همچنین ۲۷ مورد اخطار بهداشتی، ۸ مورد تعطیلی واحد‌های متخلف و ۴۵ مورد شکایت مردمی نیز بررسی شده است.

او گفت: در این برنامه تا کنون بیش از ۵۰۰ جلسه آموزشی جهت شاغلین قصابی ها، رستوران ها، کبابی‌ها جگرکی ها، کشتارگاه‌ها و سایر مراکز حساس مواد غذایی و پرسنل بهداشتی با موضوع راه‌های پیشگیری از بیماری و رعایت موازین بهداشت فردی ومحیطی توسط بازرسین بهداشت محیط مراکزبهداشت تابعه برگزار گردیده است.

شکیبا افزود: این برنامه مستمر ادامه دارد و هم استانی‌های عزیز می‌توانند شکایات بهداشتی خود را از طریق سامانه ۱۹۰ به بازرسان بهداشت اطلاع دهند.

انتهای  پیام/ز


بازرسی و نظارت بر قصابی های کرمانشاه 

برچسب ها: علوم پزشکی ، تغذیه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.