معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه گفت: چرخه گوشت قرمز استان نیازمند اصلاح است.

به گزارش      گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ، هدایت حاتمی ، اصلاح چرخه گوشت و خصوصا گوشت قرمز را در استان ضروری دانست و گفت: گوشت قرمز یکی از کالا‌های پرمصرف در استان کرمانشاه است، اما قیمت بیشتری نسبت به میانگین کشور دارد این در حالی است که سالانه حدود ۱۰ هزار تن مازاد تولید گوشت قرمز در استان داریم.

حاتمی اظهار کرد: در شرایطی که ما از استان‌های تولیدکننده دام کشور هستیم، اما قیمت هر کیلو گوشت در کرمانشاه حدود ۱۵ هزار تومان از میانگین کشور گرانتر است اکنون هم که قیمت دام زنده مقداری کاهش پیدا کرده، اما این کاهش قیمت را در چرخه عرضه و قصابی‌ها شاهد نیستیم.

وی  بیان کرد: گران بودن دام زنده عملا پولی به دست دامدار نمی‌رساند، بلکه این سود عاید افرادی می‌شود که در تولید دام هیچ نقشی ندارند و بار اصلی این گرانی نیز به دوش مصرف کنندگان است.


انتهای  پیام/ز

 

گران بودن دام زنده  پولی به دست دامدار نمی‌رساند

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.