یک فوق تخصص نوزادان گفت: گریه‌های پیاپی و بی پایان نوزاد که بدون هیچ علتی همراه با نشانه‌های فیزیکی آغاز می‌شود را کولیک می‌گویند.

دلیل گریه های پیاپی و بی‌پایان نوزادان چیست؟هادی سماعی، فوق تخصص نوزادان در گفت‌وگو با خبرنگار  حوزه کلینیک  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره کولیک نوزادان اظهار کرد:  گریه‌های پیاپی و بی پایان نوزاد که بدون هیچ علتی همراه با نشانه‌های فیزیکی آغاز می‌شود را کولیک می‌گویند.

او افزود:کولیک در سن ۲ تا ۳ هفتگی نوزاد شروع می‌شود، در هفته‌های ششم به اوج خود می‌رسد و تا ۳-۴ ماهگی ادامه دار خواهد بود.

این فوق تخصص نوزادان درمورد علل بروز کولیک گفت: علت دقیق کولیک هنوز مشخص نیست اما عامل آن می‌تواند ژنتیک باشد، البته عواملی دیگر مانند حساسیت به شیر خشک و یا تغذیه مادر و رفلاکس می‌توان تاثیرگذار باشد.

فوق تخصص نوزادان درباره علائم و نشانه کولیک بیان کرد: گریه‌هایی که هر روز در یک زمان معین، معمولا در اواخر بعدازظهر و اوایل شب اتفاق می‌افتد و حدود ۳-۴ ساعت طول می‌کشد از نشانه بارز کولیک است.

سماعی ادامه داد: از نشانه‌های دیگر کولیک نوزادان را می‌توان جمع شدن پا‌ها به سمت شکم، مشت کردن دست‌ها، نامنظم شدن خواب نوزاد و گریه هنگام شیر خوردن نام برد.


بیشتر بخوانید: اختلال خواب از نشانه‌های حمله سندروم موذی


فوق تخصص نوزادان درمورد درمان کولیک بیان کرد: کولیک یک بخشی از زندگی نرمال نوزادان است و مضر نیست. تجویز دارو خیلی توصیه نمی‌شود، اما ممکن است پزشک برای درمان، قطره پروبیوتیک تجویز کند.

انتهای پیام/

برچسب ها: اخبار علمی ، کلینیک
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار