به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، به گفته محققان، افزایش میزان هورمون استروژن در رحم در طول بارداری میتواند ریسک ابتلای نوزاد به بیماری اوتیسم را افزایش دهد.
کمبود هورمون استروژن در بدن موجب بروز علائمی نظیر گُرگرفتگی، اختلال در خوابیدن، و تعریق بیش از حد میشود. از سوی دیگر، وجود بیش از زیاد این هورمون نیز موجب نفخ، کاهش تمایلات جنسی، نوسانات اخلاقی، ورم سینهها و سردرد میشود.
همچنین افزایش میزان این هورمون میتواند منجر به لختگی خون، سرطان، نقایص مادرزادی برای نوزاد و سفتی بافت سینه شود.
محققان به زنان باردار توصیه میکنند اگر میزان این هورمون در رحم تان بالاست از مصرف برخی مواد خوراکی اجتناب نمایید. در ادامه به این مواد خوراکی اشاره شده است.
دانه کتان: اگرچه دانه کتان برای کاهش کلسترول مناسب است، اما سرشار از استروژن هم است.
سویا: از آنجائیکه مملو از ایزوفلاوونها است موجب افزایش میزان استروژن در زنان میشود.
توت فرنگی: این میوه سرشار از فیتواستروژن هاست که میزان زیاد آن میتواند برای زنان باردار خطرناک باشد.
مغزیجات آجیلی: یکی از بهترین مواد خوراکی برای زنان است. اما در طول بارداری خوردن این مغزیجات آجیلی به شکل چشمگیری موجب افزایش میزان استروژن میشود.
منبع : مهر
انتهای پیام/