به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، تشکیلات خودگردان فلسطین که برآمده از توافقنامه اسلو بود پس از تشکیل تاکنون بر مذاکره با رژیم صهیونیستی برای رسیدن به توافقنامه نهایی پایبند بود. براساس توافق نهایی باید دولت فلسطینی در مرزهای سال ۱۹۶۷ تشکیل میشد. صهیونیستها طی ۲۶ سال مذاکره هر روز تعهدات خود را کاهش دادند تا جایی که با روی کار آمدن ترامپ تشکیل دولت فلسطینی را امری محال اعلام کردند. معامله قرن ترامپ نشان داد تصمیم صهیونیستها قرار است با کمک ترامپ اجرایی شود.
کارگاه اقتصادی بحرین تیر خلاص را زد و حکومت خودگردان پس از ۲۶ سال متوجه شد حالا عملاً از فلسطین اخراج شده است و میخواهند با موافقت خودش این کار را اجرایی کنند. در همین نقطه بود که همسو با ملت فلسطین و گروههای مقاومت، با آمریکاییها مخالفت کرد و در نشستی مشترک در لبنان، کارگاه اقتصادی بحرین را محکوم کرد.
گام دوم مخالفت حکومت خودگردان که پس از سرشکستگی ابومازن اتفاق افتاد زمانی بود که ابومازن با تشکیل جلسهای از رهبران ساف، فتح و فرماندهان دستگاه امنیتی تشکیلات خودگردان، اعلام کرد تمامی توافقات موجود با رژیم صهیونیستی و همکاری امنیتی را لغو خواهد کرد.
نخستین اقدام اجرایی
پس از جلسهای که قریب ۱۰ روز قبل ابومازن تشکیل داد، در پی بلوکه کردن درآمدهای حکومت خودگردان توسط رژیم صهیونیستی، این هفته طی دستوری، انتقال بیماران فلسطینی به بیمارستانهای رژیم صهیونیستی را متوقف کرد. این بدان معنا است که از این به بعد بیماران فلسطینی برای درمان به بیمارستانهای رژیم صهیونیستی در سرزمینهای اشغالی ۱۹۴۸ منتقل نخواهند شد و همگی در بیمارستانهای فلسطینی قدس شرقی و کرانه باختری درمان خواهند شد.
نگرانی صهیونیستها
این اقدام ابومازن موجب نگرانی مسئولان عالی رتبه بخش بهداشت رژیم صهیونیستی شد. این مسئولان هشدار دادند این اقدام بیش از آنکه برای بیماران فلسطینی ایجاد خطر کند اثر اقتصادی منفی بر بیمارستانهای رژیم صهیونیستی خواهد گذاشت.
ضعفی در پس پرده قلدری
طی ۲۶ سال مذاکره سازمان آزادی بخش فلسطین با رژیم صهیونیستی همواره این صهیونیستها بودهاند که با تهدید فلسطینیها به قطع برخی خدمات و امور ضروری مربوط به فلسطینیها، ساف را وادار به قبول امور تحمیلی رژیم صهیونیستی کردهاند. طی یک دهه محاصره نوار غزه، صهیونیست این اقدام را به شکلهای مختلف انجام دادهاند و فلسطینیان را در تنگنا قرار دادهاند.
حال این برای نخستین بار است که مقابله با صهیونیستها نه تنها آنها را مستأصل کرده، بلکه به حکومت خودگردان یاد میدهد که این سلاح را طی این سالها میتوانسته در مقاطع مختلف به کار گیرد.
تشکیلات خودگردان یک بار سال ۲۰۱۲ این مقابله را آزموده است. در آن دوره پس از مخالفت آمریکا با عضویت فلسطین به عنوان عضو رسمی سازمان ملل که با وتوی اوباما انجام شد، تشکیلات خودگردان اعلام کرد در پاسخ به این اقدام صهیونیستها، عضویت در سازمانهای تابعه سازمان ملل از جمله دادگاه جنایات بینالملل را در دستور کار قرار خواهد داد. در آن مقطع نیز صهیونیستها به شدت به صرافت افتادند و از بلوکه کردن درآمدهای تشکیلات خودگردان کوتاه آمدند.
تصمیم ابومازن هنوز اجرایی نشده فریاد مقامات بخش بهداشت رژیم صهیونیستی را بلند کرده است که با اجرایی شدن این دستور ابومازن بیمارستانهای رژیم صهیونیستی از نظر اقتصادی به مشکلات عدیده برخورد خواهند کرد. این نشان میدهد ملت فلسطین میتواند با اقداماتی از این دست صهیونیستها را به شدت تهدید کند و حتی موجودیت آنها را که جانشان به مسائل اقتصادی بسته است به خطر اندازد.
لزوم بررسی شرایط مشابه
واکنش مقامات بخش بهداشت رژیم صهیونیستی میتواند به عنوان یک الگو در دستور کار فلسطینیها قرار گیرد. آنها باید بخشها و دستگاههایی را که بدین صورت وابسته به حضور فلسطینیها هستند شناسایی کرده، با تحریم یا بایکوت کردن این دستگاهها و بخشها به ورشکستگی بکشانند هر چه تعداد این ورشکستگیها بیشتر شود فشاری که به رژیم صهیونیستی وارد میشود بیشتر خواهد شد با آگاهی بر این امر که رژیم صهیونیستی به شدت از کسری بودجه رنج میبرد و اقداماتی از این دست میتواند با هزینهای پایین فشاری مضاعف را بر آنها وارد کند.
جمع بندی
اقدام ابومازن در تحریم بیمارستانهای رژیم صهیونیستی آنقدر مهم و حیاتی بود که هنوز اجرا نشده صدای مسئولان بخش بهداشت این رژیم را درآورد. این همان سلاحی است که تا کنون فلسطینیهای ساکن کرانه باختری از آن بهره نگرفتهاند. حالا بهترین موقعیت برای شناسایی موقعیتها و شرایط مشابه است تا بدان وسیله بتوانند صهیونیستها را به چالش بکشانند و موجودیت آنها را به نابودی نزدیک کنند.
منبع: تسنیم
انتهای پیام/