بر اساس نتایج تحقیقات جدید، زندگی اجتماعی سالم در میانسالی می‌تواند از بروز زوال عقل جلوگیری کند.

کاهش ابتلا به زوال عقل با ملاقات اقوام و دوستانبه گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد ، محققان دانشگاه کالج لندن "UCL" دریافتند دیدار روزانه دوستان و خانواده در میانسالی موجب کاهش ابتلا به آلزایمر می‌شود.

بر اساس آمار از هر ۱۰۰ نفر، هفت نفر بعد از سن ۶۵ سالگی دچار زوال عقل می‌شوند و این تعداد در صورتی که که افراد زمان بیشتری را با عزیزان خود بگذرانند، کاهش می‌یابد.

به گفته محققان، ارتباط اجتماعی موجب ذخیره شناختی یا مقاومت بیشتر مغز در برابر آسیب‌های عصبی می‌شود، همچنین باعث افزایش مهارت‌های زبان و حافظه شده و به افراد مسن کمک می‌کند تا مدت بیشتری از این مشکلات دور باشند.

اندرو سامرلاد محقق این تحقیق گفت: زوال عقل یک چالش مهم بهداشت جهانی است که انتظار می‌رود تا سال ۲۰۲۱ یک میلیون نفر در انگلیس به این بیماری مبتلا شوند.

بیشتر محققان بر این باورند که بروز آسیب مغزی برگشت‌ناپذیر است، اما می‌توان از طریق تغییر شیوه زندگی مانند رژیم غذایی سالم و ورزش این روند را متوقف کرد یا به تاخیر انداخت.

در این تحقیق ۱۰ هزار و ۲۲۸ نفر شرکت کردند و مدت ۲۸ سال در ۶ نوبت مورد بررسی قرار گرفتند.

این گروه از سال ۱۹۹۷ به بعد تحت آزمایش‌های شناختی قرار گرفتند و محققان، سوابق بهداشتی آنان را تا سال ۲۰۱۷ مورد بررسی قرار دادند تا مشخص شود که آیا تاکنون به زوال عقل مبتلا شده‌اند یا خیر.

نتایج نشان داد افزایش روابط اجتماعی در سن ۶۰ سالگی به صورت روزانه موجب کاهش ۱۲ درصدی ابتلا به آلزایمر می‌شود.
 
انتهای پیام//ع.م

زوال عقل یک چالش مهم بهداشت جهانی است

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.