مدیرجهاد کشاورزی خاش گفت:زنبورداراناین شهرستان با همتی بلند توانستند هشت تن عسل طبیعی و با کیفیت را تولید و به بازار مصرف عرضه کنند.

هشت تن عسل در خاش تولید شدبه گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان،   حمیدرضا کبدانی  مدیرجهاد کشاورزی خاش  با اشاره به اینکه فعالیت‌های زنبورداری در خاش با استقبال خوب کشاورزان مواجه شده و همه ساله در ۲ نوبت تابستان و اواخر پائیز عسل خالص و ارگانیک در این شهرستان برداشت می‌شود افزود: این مقدار عسل از افزون بر ۷۵۰ کندو به دست آمده است.

وی بیان کرد: شماری از کشاورزان در خاش به کار پرورش زنبور عسل و تولید این ماده غذایی و دارویی ارزشمند مشغول هستند و محصولات عسل مرغوب و با کیفیت تولیدی خود را به بازار مصرف این شهرستان و سایر شهر‌های سیستان و بلوچستان و کشور عرضه می‌کنند.

مدیر جهاد کشاورزی خاش با بیان اینکه کار پرورش زنبور و تولید عسل در دشت و ارتفاعات این شهرستان انجام می‌شود گفت: حاشیه کوه تفتان علاوه بر هوای مناسب در فصل بهار و تابستان دارای پوشش گیاهی خوبی برای پرورش زنبور است.

وی با اشاره به اهمیت داشتن ییلاق و قشلاق برای فعالیت زنبورداری بیان کرد: همه ساله کندو‌های مهاجر از شهر‌های جنوبی سیستان و بلوچستان به منظور ییلاق گذرانی به مناطق سردسیر خاش منتقل و کندو‌های نقاط سردسیر نیز برای قشلاق گذرانی به نقاط گرمسیری جنوب استان منتقل می‌شوند.

کبدانی اظهار داشت:نیاز است تا دوره‌های آموزشی برای بالا بردن دانش زنبورداری کشاورزان و جوانان علاقه‌مند برگزار شود.

پسند شهنوازی از کشاورزان توانمند خاش گفت: به همراه خانواده و بستگانم توانستم ۱۸۰ کندوی زنبور عسل تهیه و در سال افزون بر هزار و ۵۰۰ کیلوگرم عسل با کیفیت تولید و به بازار مصرف عرضه کنم.

وی افزود: زنبور‌های عسل را در کنار مزرعه و باغ خود نگهداری می‌کنم و زنبور‌ها با استفاده از شهد گل‌های خارشتر، آفتابگردان، گز، صیفی جات و ... عسل ناب تولید می‌کنند.

شهنوازی بیان کرد: عسل تولیدی بدون مواد افزودنی و با کیفیت بالا و صد درصد طبیعی به دست مصرف کنندگان می‌رسد.

انتهای پیام/ع

تولید عسل در خاش

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار