به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، مجتبی پیری اظهار داشت: از مجموع تولیدات دامی سیستان و بلوچستان ۴۲ هزار و ۲۰۸ تن آن به گوشت قرمز اختصاص دارد.
وی گفت: همچنین سالانه ۲۵ هزار و ۳۷۱ تن گوشت مرغ و چهار هزار و ۶۴۰ تن تخم مرغ در سیستان و بلوچستان تولید و روانه بازار مصرف میشود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان تولید ۱۰۶ هزار و ۳۶۶ تن شیر و ۴۸ تن عسل را از دیگر ظرفیتهای فرآوردههای دامی این استان برشمرد.
وی تاکید کرد: سیستان و بلوچستان با داشتن ظرفیتها و پتاسیلهای بسیار بالا در حوزه کشاورزی و زیربخشهای مهم آن و اقلیم بسیار مناسب تولید محصولات زراعی در فصل زمستان، میوههای گرمسیری و سردسیری و محصولات متنوع دامی و شیلات در آبهای ساحلی و فراساحلی و منابع آبی داخلی با پرورش ماهیان گرمابی و سردآبی و دیگر زمینهها میتواند تامین کننده نیاز بازار داخل و صادرات به دیگر کشورها باشد.
پیری گفت: ۱۷۰ هزار بهره بردار در بخش کشاورزی سیستان و بلوچستان مشغول فعالیت بوده و بیش از ۷۰ درصد معیشت مردم استان وابسته به بخش کشاورزی است.
وی بیان کرد: سیستان و بلوچستان سالانه توانایی تولید ۹۰ هزار تن گوشت کشور را دارد.