به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ،محمدابراهیم شکیبا معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از نوجوانی به عنوان یکی از چالش انگیزترین، تنش زاترین، جذابترین و در عین حال مشکل سازترین دوران زندگی هم برای نوجوانان، والدین، معلمان و متخصصان سلامت جامعه نام برد و گفت : نوجوانان امروز برخلاف کودکان دیروز، با مجموعهای از خطرهای سلامتی جدید روبرو هستند که این ضرورت و فوریت درک سلامت این گروه سنی را خاطرنشان میسازد.
وی گفت : نوجوانان در دوران بلوغ تغییرات جسمانی، روانی و اجتماعی را تجربه میکنند که نداشتن اطلاعات کافی، مهارتها و آمادگیهای لازم برای گذر از این بحران، آنها را آسیب پذیر میکند لذا به منظور ارتقاء آگاهی دانش اموزان برای گذر از بحران نوجوانی آموزش بهداشت دوران بلوغ از اهمیت ویژه برخوردار میباشد.
وی اظهار داشت: در همین راستا و با هدف افزایش آگاهی دانش آموزان، با همکاری و هماهنگی آموزش و پرورش در طول سال تحصیلی ۹۸-۹۷ به ۲۴ هزار و ۹۶۷ دانش آموز دختر پایه هفتم و پسر پایه دهم و ۲۶ هزار و ۲۰۷ نفر دانش آموز در سایر پایه ها، آموزشهای لازم در این زمینه ارائه شد.
رئیس شبکه بهداشت استان کرمانشاه گفت: همچنین با توجه به اهمیت دوران بلوغ، نوجوانانی که نیاز به خدمات مشاورهای داشته اند (مانند بلوغ دیررس و زودرس) به مراکز جامع خدمات سلامت جهت انجام مشاورههای لازم ارجاع داده شده اند.
شکیبا افزود: آگاه سازی والدین نوجوانان نیز از اهداف برنامه میباشد که در این راستا نیز به ۱۳ هزار و ۸۰۹ نفر از والدین دانش اموزان آموزشهای لازم داده شد.
وی ابراز امیدواری کرد :نوجوانان با کسب اطلاعات درست بتوانند دوران بلوغ را به سلامت سپری نمایند تا جوانی و بزرگسالی سالمتری داشته باشند.
انتهای پیام/د