به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، در پی انتشار اخباری مربوط به تشکیل وزارت بازرگانی توسط دولت، کاربران فضای مجازی با هشتگهای #وزارت_دلالی #وزارت_واردات نسبت به این تصمیم دولت اعتراض کردند و احیای وزارت بازرگانی را خلاف اقتصاد مقاومتی و شعار امسال که سال رونق تولید است دانستند و براساس آن اعلام کردند سیاستگذاریها و تصمیمات باید بهگونهای باشد که از تولید و تولیدکننده داخلی حمایت شود؛ نه اینکه منجر به تضعیف آن و تقویت واردات در کشور شود.
گفتنی است؛ دو وزارتخانه بازرگانی و صنعت و معدن در سال ۹۰ به منظور چابکسازی و تصمیمگیری واحد در زنجیره تأمین کالاها از تولید تا توزیع در هم ادغام شدند، اما طرحی در مجلس به دنبال تفکیک آن و راه اندازی «وزارت بازرگانی» است و دو کمیسیون اجتماعی بهعنوان متولی اصلی این برنامه و کمیسیون صنایع و معادن بهعنوان کمیسیون فرعی تاکنون با این طرح موافقت کردهاند. با این حال در فضای کارشناسی و از آن مهمتر فضای کنونی اقتصاد کشور این تفکیک منفعتی قابلدفاع ندارد و تاکنون استدلالی قوی در لزوم این تفکیک در چنین شرایطی ارائه نشده است و بیشتر صدای مخالفان این طرح به گوش میرسد.
در ادامه تعدادی از این پستهای کاربران فضای مجازی در این خصوص را میخوانید.
انتهای پیام/
بنده بعنوان یک کارشناس در حوزه بازار و تجارت کامنتهای مورد نظر را غیر منطقی و غیر کارشناسی میدانم
اتفاقا خلا مهمی که درحال حاضر موجب رانت خواری در ارز 4200 تومانی است فقدان شبکه جامع توزیع و نظارت کالاهای اساسی در بازار است
اینهمه گوشت و شکر و روغن و ... وارد کشور میشود واقع چه میزان دست مردم میرسد!!؟؟
واردات چندین هزار میلیارد تومانی خوراک دام و طیور با ارز 4200 تومانی انجام میشود پس چرا مرغ شده 15000 تومان ؟؟؟
ناظر کیست ؟ توزیع دست کیست ؟ پاسخگو کیست ؟ رانتخوار کیست ؟
پس خواهشا پاسخ های کارشناسی بدهید نه احساسی