در مطلب زیر طرز تهیه یک نوع پیتزا خوشمزه با بادمجان را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، پیتزا بادمجان و سیر یک نوع دیگر از پیتزا‌های متنوع است. پیتزا یکی از معروف‌ترین غذا‌ها ست که کم‌تر پیش می‌آید کسی از خوردن آن لذت نبرده باشد. این غذای پر طرفدار و معروف امروزه جای خود را در بسیاری از رستوران‌ها در بسیاری از شهر‌های بزرگ و کوچک باز کرده است.

پیتزای خوشمزه با طعم سیر و بادمجان + دستور تهیه


بیشتربخوانید: طرز تهیه کباب سیمیت خوشمزه


جالب است در ادامه کمی با تاریخچه‌ی آن آشنا شویم. اصالت پیتزا مربوط به دو کشور آمریکا و یونان است هر چند هر کدام از این کشور‌ها مدعی می‌شوند که پیتزا متعلق به خودشان است. از این‌ها که بگذریم به این قسمت می‌رسیم که در دهه‌ی ۴۰ میلادی درست زمانی که ایتالیا به اشغال نیرو‌های آمریکایی در آمد سربازان آمریکایی با غذایی ساده و خوشمزه‌ای آشنا شدند که همیشه در دسترسشان بود. این سربازان پیتزا را به عنوان یکی از جدیدی‌ترین و خارق العاده‌ترین غذا‌ها معرفی کردند به طوری که از آن به بعد گسترش پخت پیتزا گسترش زیادی پیدا کرد. از آن جایی که آمریکایی‌ها در کشور خود نتوانسته بودند این خوراک را عمومی کنند تصمیم گرفتند که در ایتالیا مهاجر شوند و رستوران‌هایی را افتتاح نمایند. از آن پس این غذای خوشمزه در ایتالیا متولد شد و به کشور‌های دیگر مهاجرت کرد.

اولین پیتزا فروشی در ایران اوایل دهه‌ی ۴۰ شمسی به نام پیتزا داوود بنا شد. این رستوران کوچک هنوز هم به همان شیوه به کارش ادامه می‌دهد. بعد از آن پیتزا فروشی‌های دیگری در تهران و اقصا نقاط کشورمان پدید آمدند و فعالیت کردند.
شما می‌توانید پیتزا‌های مختلفی را در پیتزا فروشی‌ها خریداری کنید، ولی برای این که از پیتزای سالم و خوشمزه تری بهره ببرید چه بهتر که خود دست به کار شوید و پیتزایی برتر از پیتزا فروشی‌ها تهیه کنید. طرز درست کردن پیتزا آسان است و همچنین وقت زیادی از شما نمی‌گیرد پس نگران این موارد نباشید و ادامه‌ی مطالب را بخوانید و انجام دهید تا یک غذای خوشمزه‌ی دیگر را امتحان کنید.

از انواع دیگر پیتزا می‌توان به: پیتزا گوجه فرنگی، کیسادیای مرغ، پیتزا قارچ و گوشت و پیتزا با سس فرانکفورتر اشاره کرد.

برای تهیه خمیر پیتزا دستور تهیه آن را در پیتزا بادمجان ببینید.

مواد لازم
بادمجان سرخ شده و خرد شده: ۲ عدد
سیر رنده شده: ۴ حبه
پیاز رنده شده: ۱ قاشق غذاخوری
پنیر پارمسان: ۲۰۰ گرم
گوجه فرنگی بدون تخم: ۲ قاشق غذاخوری (یا یک عدد)
جعفری خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
سس گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
سس مایونز: ۲ قاشق غذاخوری
کره: به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم
آویشن: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم

مراحل پخت
مرحله ۱
خمیر را آماده کنید.

مرحله ۲
کمی ته ظرف را چرب کنید.

مرحله ۳
بادمجان‌ها را که قبلاً سرخ کرده ساطوری نمایید با کمی سیر رنده شده مخلوط کنید.

مرحله ۴
سپس روی خمیر‌ها می‌ریزیم.

مرحله ۵
گوجه فرنگی را که به قطعات کوچک تقسیم کنید.

مرحله ۶
روی مواد ریخته و پیاز و جعفری را که خیلی خرد شده باشند را روی مواد فوق بریزید.

مرحله ۷
سس مایونز و گوجه فرنگی را با آب کره شده مخلوط کرده روی همه‌ی آن‌ها بریزید.

مرحله ۸
سپس پنیر پیتزا پارمسان را رنده نموده روی همه مواد به قطر یک سانت می‌ریزیم

مرحله ۹
در نهایت در فر با حرارت ملایم (۱۵۰) حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در طبقه وسط می‌گذاریم.

منبع: غذالند

انتهای پیام/

پیتزا بادمجان و سیر

برچسب ها: آشپزی ، تغذیه ، خواندنی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.