مدیر برنامه‌های بهبود تغذیه با اشاره به میزان مجاز روزانه مصرف نمک، گفت: ایرانیان ۲ برابر استاندارد جهانی نمک مصرف می‌کنند.

اصلاح استاندارد‌های میزان مصرف نمک و محتوای نمک و شکر درست می شود/ ایرانیان بیش از ۲ برابر مردم دنیا نمک مصرف می‌کنندرضا عزتیان، مدیر برنامه‌های بهبود تغذیه مراکز جمعی وزارت بهداشت در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: بر اساس توصیه سازمان بهداشت جهانی، نباید بیش از سه گرم نمک در روز استفاده کرد، این در حالی است که میزان مصرف نمک روزانه  در ایران بالای پنج گرم است.

وی افزود: به همین منظور وزارت بهداشت، بازرسی‌های مستمر را در سراسر کشور با هدف اندازه‌گیری میزان نمک مصرفی در تهیه نان و نبود ماده جوهر قند، انجام می‌دهد.

عزتیان تاکید کرد: یکی از برنامه‌های وزارت بهداشت برای اصلاح تغذیه مردم در زمینه مصرف نمک، برگزاری دوره‌های آموزشی در خانه‌های بهداشت و مراکز جامع خدمات سلامت است . خوشبختانه با انجام این کلاسهای آموزشی میزان مصرف نمک در بین مردم ایران کاهش پیدا کرده است.


مدیر برنامه‌های بهبود تغذیه مراکز جمعی وزارت بهداشت بیان کرد: نشست‌های مشترکی بین وزارت بهداشت و سازمان ملی استاندارد انجام شده است که یکی از اهداف آن، اصلاح استانداردهای محتوای نمک و شکر است و بسته به شرایط موجود سعی می‌شود تا روند میزان مصرف نمک در بین مردم اصلاح شود.

وی گفت: افزایش مصرف نمک باعث بروز بیماریهای فشار خون و قلبی عروقی و مشکلات کلیوی می‌شود؛ به همین دلیل مردم باید مراقب میزان مصرف نمک در سبد غذایی روزانه خود باشند.

عزتیان یادآوری کرد: مصرف نان‌های شور یکی از عادت غذایی مردم شده است که این مسئله نیز باید اصلاح شود.
 
انتهای پیام/

آخرین جزئیات میزان مصرف نمک در بین مردم ایران

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.