رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: سالانه حدود ۲هزار جوجه شترمرغ در گیلان تولید و روانه بازار‌های داخلی و خارجی می‌شود.

به گزارش خبرنگار  گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از رشت،علی درجانی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: ۹واحد پرورش شترمرغ در استان سالانه حدود ۲ هزار جوجه تولید و روانه بازار‌های داخلی و خارجی می‌شود.

وی افزود: از این تعداد ۸ واحد پرواری با ظرفیت ۶۴۰قطعه و ۱ واحد مولد با ظرفیت ۹۰ قطعه در استان فعالیت می‌کند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: کارخانه مولد رضوانشهر از سال۷۶ آغاز به کار کرده و سالانه توانایی تولید ۲ هزار قطعه جوجه شترمرغ را دارد.

علی درجانی، با بیان اینکه در سال‌های گذشته هزار و ۲۵۰ قطعه جوجه شترمرغ به کشور‌های ارمنستان، عراق، تاجیکستان و آذربایجان صادر شده است، افزود: علاوه بر جوجه، از گوشت، پوست، روغن و پر این پرنده نیز در داخل کشور استفاده می‌شود.

وی همچنین گفت: سال گذشته حدود ۵۰تن گوشت شترمرغ تولید کردیم که ۲۰تن از گوشت تولید شده به خارج از استان صادر شد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان تصریح کرد: گوشت شترمرغ برای بیماران قلبی - عروقی، افراد دچار چربی خون بالا چاقی و همچنین برای افرادی که دچار کم خونی هستند، غذای مناسب است.

 

انتهای پیام/م.ع

سالانه حدود ۲هزار جوجه شترمرغ در گیلان تولید می شود

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.