به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از رشت، حجت علی اکبرنژاد، معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان گیلان گفت: از ابتدای فروردین تاکنون بیش از ۱۲ میلیون جوجه ریزی در مرغداریهای استان انجام شد که با این میزان جوجه ریزی حدود ۲۲ هزار تن گوشت مرغ وارد بازار میشود.
وی با بیان اینکه این میزان گوشت مرغ نیاز استان را در ماه رمضان تامین میکند، افزود: علاوه بر این در صورت نیاز مرغ منجمد موجود در سردخانهها هم وارد بازار خواهد شد.
معاون جهاد کشاورزی گیلان با اشاره به اینکه در ۷۵۶ واحد مرغداری صنعتی فعال گیلان سالانه ۸۶ میلیون قطعه جوجه ریزی میشود، اظهار داشت: ۱۵۵ هزار تن گوشت مرغ در این واحدها تولید میشود.
بیشتر بخوانید: مردم نگران تامین مرغ در ماه مبارک رمضان نباشند/ افزایش ۱۰ درصدی تولید مرغ در استان
اکبرنژاد تصریح کرد: ۷۵ هزار تن مرغ تولیدی گیلان در استان مصرف و ۸۰ هزار تن دیگر به استانهای دیگر صادر میشود.
انتهای پیام/ع