باشگاه خبرنگاران جوان - از سال ۱۳۹۱ تا ۱۴۰۲، تعداد ازدواجها از ۸۲۹ هزار به ۴۸۱ هزار کاهش یافته است؛ یعنی افتی ۴۲ درصدی طی ۱۱ سال!
در همین دوره، طلاقها از ۱۵۰ هزار به ۲۰۲ هزار رسیدهاند؛ یعنی رشد ۳۴ درصدی در آمار طلاق. در سال ۱۳۹۱، به ازای هر ۵.۵ ازدواج، یک طلاق ثبت میشد، اما در سال ۱۴۰۲ این نسبت به ۲.۴ ازدواج در برابر هر طلاق کاهش یافته است.
اگر بخش گستردهای از جمعیت در سنین ازدواج (معمولاً ۲۰ تا ۳۵ سال) قرار داشته باشند، انتظار میرود میزان ازدواج افزایش یابد. در ایران، دهه شصتیها بهعنوان پرجمعیتترین نسل، در سالهای گذشته وارد سن ازدواج شدند و این موضوع در دهههای قبل باعث افزایش تعداد ازدواجها شد. اما اکنون که این نسل از سن ازدواج عبور کرده و دهههای بعدی (دهه هفتادیها و هشتادیها) جمعیت کمتری دارند، کاهش تعداد ازدواجها طبیعی به نظر میرسد.
به امید روزی که زنها در کار خانه داری و تربیت فرزندان مشغول باشند
همش مقصر گرانی هست که مسئولین بوجود اوردند
ماهی ۳میلیون دارم پول پوشاک و شربت ودارو بچه زیر ۲سال خودم رو میدم غیر از خرجهای دیگه
یه کتانی سایز۲۷ خریدم ۶۰۰ تومان اخه این روکجابگیم
آی جوونا، تا میتونین ازدواج نکنید. تمام قوانین به نفع خانمها است. اصلا سیستم اونجوری نیست. دنبال رفع مشکل نیست. هیچی را بررسی نمیکند. با قوانین موجود، مهریه هم ابزاری شده برای حکمرانی زن. به نظر بنده، مهریه هایی که امروز از مردها گرفته میشود و فوری طبق قوانین بلافاصله اجرایش میکند، اصلا حلال نیست. حرام شرعی است. مقصر اصلی، سیستم قضایی این مملکت است.
جمع کنید.