در این مطلب با دستورالعمل تهیه خوراک مرغ سرد آشنا خواهید شد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، طرز تهیه خوراک مرغ بسیار ساده است و در مدت زمان نسبتا کمی می‌توانید آن را تهیه کنید. یکی از خوبی‌های این خوراک این است که مقدار اضافه آن را می‌توانید در یخچال قرار دهید و در وعده دیگر دوباره آن را گرم کنید و میل کنید و طعم آن مانند دفعه اول خوب باشد.

خوراک مرغ سرد برای تابستان گرم + دستور تهیه

مواد لازم:

سینه مرغ با پوست و بدون استخوان دو عدد
کلم برگ (نازک خرد شده) پنج پیمانه
هویج (رنده شده) نصف پیمانه
پیازچه (ریز خرد شده) نصف پیمانه
گشنیز (پاک و خرد شده) یک‌چهارم پیمانه
بادام (خرد شده) نصف پیمانه
کنجد (بو داده شده) دو قاشق سوپ‌خوری
روغن زیتون دو قاشق سوپ‌خوری
سس سویا دو قاشق سوپ‌خوری
سرکه یک‌چهارم پیمانه
عسل سه قاشق سوپ‌خوری
فلفل دلمه‌ای خرد شده به مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه و سفید پودر شده به مقدار لازم

طرز تهیه:

فر را از ۱۵ دقیقه قبل روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید. سینی فر را نیز به مدت ۱۵ دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا داغ شود.
سینه مرغ را با مقداری نمک و فلفل مزه‌دار کنید. سپس در سینی فر از قبل گرم شده، به طوری که پوست مرغ رو به بالا باشد، قرار دهید. سینی را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید، تا مرغ کاملا بپزد.
مرغ را از فر خارج کنید و منتظر بمانید تا کاملا خنک شود. سپس پوست آن را جدا و به تکه‌های کوچکی خرد کنید.
یک کاسه مناسب بردارید و سبزیجات خرد شده را همراه بادام داخل کاسه بریزید و مخلوط کنید. سپس روغن زیتون، سس سویا، سرکه، عسل، فلفل دلمه‌ای، نمک و فلفل سفید را به آن‌ها اضافه و مخلوط کنید.
در آخر تکه‌های کوچک مرغ را نیز روی خوراک بریزید و میل کنید.

نکته:

مصرف ۱۰۰ گرم سینه مرغ نیمی از نیاز روزانه بدن به پروتئین را تامین می‌کند. همچنین فسفر موجود در مرغ در حفظ و سلامت دندان‌ها موثر است.

منبع: روزنامه خراسان

انتهای پیام/

روش تهیه خوراک مرغ سرد 

برچسب ها: تغذیه ، آشپزی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.