عدد‌هایی که مارا دربرابر آسیب‌های احتمالی ایمن می‌کند.

عدد‌های نجات بخشبه گزارش  خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اراک، سراغ عابر بانک می‌روی، کارت بانکی را وارد دستگاه می‌کنی و دکمه دریافت پول را می‌زنی دستگاه پیام می‌دهد " موجودی کافی نیست" تعجب می‌کنی کارت را از دستگاه می‌گیری و دوباره وارد عابربانک می‌کنی همان پیام تکرار می‌شود.

نگران می‌شوی به فکر فرو می‌روی و بین کارت‌های بانکی تورقی می‌کنی با خود می‌گویی نه درست است بیشترین پول را در همین کارتم داشتم حتما دستگاه خراب است که این پیام را می‌دهد.

حضوری به بانک می‌روی، اما درکمال ناباوری متصدی باجه پیام عابر بانک را تایید می‌کند و وقتی علتش را می‌پرسی چند بار دکمه‌های کیبورد کامپیوترش را می‌زند و لیستی از برداش‌های حساب را ارائه می‌دهد.

شروع می‌کنی با خودت حرف زدن؛ این که حساب‌های من نیست؛ من برداشتی با این مبالغ نداشتم؛  روبه متصدی باجه می‌گویی اشتباه نمی‌کنید و او حرفی می‌زند که عرق سرد بر بدنت می‌نشیند و تازه متوجه می‌شوی که شده آنچه نباید می‌شده.

فیشینگ داستان واقعی که روزانه برای افراد زیای اتفاق می‌افتد

متصدی باجه می‌گوید حتما تا کنون اسم فیشینگ به گوش شما خورده، فیشینگ همان سرقت است، اما از نوع اینترنتی و زمانی اتفاق می‌افتد که رمز دوم کارت بانکی شما لو برود و هرکسی با استفاده از رمز دوم کارت بانکی می‌توانند به راحتی حساب بانکی شما را خالی کند و یا شاید جایی خرید کرده اید که کارت بانکی شما را کپی کرده اند.

این داستان واقعی است که روزانه برای افراد زیای اتفاق می‌افتد و باید علاوه بر این مال از دست رفته پول زیادی هم خرج شکایت از سارقی کنند که که نمی‌شناسند تا شاید دستگیر شود آب رفته به جوی بازگردد.

افزایش ۳ برابری کلاهبرداری‌های مالی در فضای مجازی

سرهنگ احسان آنقی رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان مرکزی  در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اراک،گفت: یکی از رایج‌ترین موارد سودجویی مالی از مردم در شرایط حاضر، سودجویی و کلاهبرداری‌های اینترنتی و فضای مجازی است؛ به طوری که یکی از مهمترین مشکلات کاربران در فضای مجازی نداشتن دانش و آموزش کافی برای استفاده از این فضا است وحجم پرونده‌ها در خصوص کلاه‌برداری‌های مالی در فضای مجازی با افزایش ۳ برابری مواجه شده است که نسبت بالایی از این تخلفات از طریق فیشینگ صورت می‌گیرد.

اما راه چاره چیست؟ چگونه می‌توان در برابر این آسیب ایمن شد و چگونه می‌توان در دنیای امروزی که استفاده از فضای مجازی گریز ناپذیر است به دام کلاهبرداران حرفه‌ای که از هر راهی دنبال خالی کردن حساب بانکی مردم نیفتاد.

عدد‌های نجات بخش امداد گر

عدد‌های نجات بخش امداد گرانی هستند که از سرچشمه جلوی کلاهبرداری در خرید بانکی را می‌گیرند؛ عدد‌هایی که مارا دربرابر آسیب‌های احتمالی ایمن می‌کند.

این عدد‌ها همان رمز یکبار مصرف بانکی هستند که قرار است به زودی اجباری شوند چرا که هر ۳۰ یا ۶۰ ثانیه تغییر می‌کنند و دیگر کلاهبرداران نمی‌تواننند با این روش جیب شما را خالی کنند.

رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان مرکزی گفت: ارائه رمز دوم یک‌بار مصرف با هدف کاهش‌جرایم مالی از اول آذرماه سال جاری در شبکه بانکی عملیاتی و از خردادماه سال آینده الزام‌آور می‌شود و پس از آن ارائه رمز دوم ایستا (ثابت) متوقف می‌شود.

اما با این حال فعالیت در فضای سایبری نیازمند اگاهی ومراقبت‌های بیشتری به نسبت فضای واقعی است؛ چرا که کلاهبرداران اینترنتی قربانیان مالی خود را از بین افراد کم اطلاع از این فضا انتخاب می‌کنند.

انتهای پیام / ج

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار