به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان ، جلسه مستندسازی پروژههای آبخیزداری منابع طبیعی با حضور روئسای ادارات، کارشناسان و ناظران پروژههای منابع طبیعی و در راستای تاکید بر مستند سازی اصولی طرحهای صندوق توسعه ملی برگزار شد.
در این جلسه مهدی نوربخش مسئول روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان و مدرس این جلسه آموزشی به اهمیت مستندسازی تصویری از پروژههای درحال احداث آبخیزداری اشاره کرد و گفت: مستند سازی و آرشیو منابع در تسهیل امور به ناظران و افراد هرمجموعه کمک شایانی میکند.
وی افزود: هر یک از ناظرین میتوانند با ثبت و ضبط روند پیشرفت پروژهها تجربیات خود را به سایرین نیز انتقال دهند.
نوربخش در ادامه به مزایای مستندسازی اشاره کرد و گفت: انتقال تجربیات موفق از نیروهای باتجربه و پیشکسوت به نیروهای جدید، امکان بایگانی قوی، تسهیل در دسترسی به منابع مستند و آرشیوی، و تسهیل در مدیریت پروژهها از جمله این مزایا به شمار میروند.
مسئول روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اظهار کرد: تصویربرداری وعکس برداری از مراحل مختلف اجرای پروژهها ازانواع مستندسازی تصویری به حساب میآید.
وی به ضرورت الکترونیکی کردن منابع نیزاشاره کرد و گفت: کاهش مصرف کاغذ در بایگانی، برخورداری از نظام بایگانی مشخص و سیستماتیک، برطرف شدن مشکل مکان برای بایگانی و آرشیو و همچنین دسترسی آسان به منابع از جمله مزایای الکترونیکی شدن میباشد.
در ادامه جعفر بیات معاون آبخیزداری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان با اشاره به این که امکان مستندسازی گسترده توسط تیمهای حرفهای با توجه به هزینه بالا و زمان بر بودن برای همهی پروژهها وجود ندارد گفت:مستند سازی علاوه بر ارتقاء عملکرد سازمان میتواند در انتقال تجربیات موفق نیز گامی موثر باشد.
دیگر اعضای حاضر در این جلسه نیز در راستای اجرای بهتر پروژهها و مستند سازیهای تصویری راهکارهایی ارائه کردند.
نصب دوربینهای ثابت در پروژههای در حال احداث برای ثبت و ضبط لحظهای پیشرفت فیزیکی پروژه ها، و ضرورت ایجاد واحد آرشیو و بانک اطلاعاتی در اداره کل استان از مهمترین مباحث مطرح شده در این جلسه بود.
انتهای پیام / ک