به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، تا اوایل قرن بیستم، دانشمندان اروپا تعریف جامعی که برای مواد غذایی می کردند، این بود که می گفتند غذا چیزی است که باعث رشد و نموّ بدن و ترمیم بافت ها می شود و در بدن ایجاد انرژی می کند. اصل این فکر از لاووازیه شروع شد که می گفت همان طور که زغال هنگام سوختن حرارت ایجاد می کند، غذا نیز در بدن می سوزد و حرارت و نیرو تولید می کند. داشتن سبک زندگی متشنج، حفظ عادت تغذیه سالم را سخت میکند و باعث میشود که بدن در برابر خطرات بهداشتی، آسیبپذیر شود. بدون اینکه متوجه شوید، باعث مشکلات بهداشتی میشود که میتوانند منجر به بیماری شوند.
در همین خصوص مجمع جهانی اقتصاد طبق گزارشی کشورهای جهان را مورد بررسی قرار داده تا بداند کدام کشورها برای غذای خوب بیشتر هزینه میکنند و به این نتیجه رسیدند.بر اساس گزارش مجمع جهانی اقتصاد، کشورهای جهان سوم بیشترین هزینه و کشورهای جهان اول کمترین هزینه را برای تهیه غذا میپردازند.
در ادامه این اینفوگرافیک را مشاهده کنید.
انتهای پیام/