به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ماهی کبابی یکی از انواع کبابهای خوشمزه و مفید ایرانی است که در دسته بندی غذاهای دریایی قرار میگیرد. ماهی کباب یکی از غذاهای خوشمزه دریایی است که علاوه بر طعم فوق العاده خوبش برای بدن نیز مفید است. در این مطلب دستوالعمل تهیه ماهی کبابی با نخودفرنگی را به شما عزیزان آموزش دادهایم.
مواد لازم:
فیله ماهی سالمون- ۱۲۵ گرم
نخود فرنگی - ۲۸۰ گرم
سرکه سفید- نصف فنجان
پیازچه خرد شده - یک عدد
کره- دو قاشق غذاخوری
خامه - یک چهارم فنجان (به دلخواه)
برگ نعناع خرد شده- یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل – به میزان لازم
طرز تهیه:
درجه فر را روی ۴۷۵ درجه قرار دهید تا گرم شود.
سینی را با فویل بپوشانید و یک قاشق غذاخوری کره در وسط سینی بریزید و ماهی را روی کره بگذارید.
کمی نمک و فلفل اضافه کنید تا به مدت ۱۲ دقیقه پخته شود. سپس یک قاشق کره باقی مانده را در ماهی تابه نچسب ریخته و روی حرارت بگذارید. پیازچه خرد شده را بریزید تا برای سه دقیقه پخته و نرم شود.
سپس نخود فرنگی، سرکه و یک چهارم فنجان آب بریزید و روی حرارت بالا بگذارید تا به جوش آید. در حدود ۵ دقیقه زمان لازم است تا بیشتر مایع درون ماهی تابه تبخیر شود. مخلوط پیازچه را با ترکیب خامه و نعناع در مخلوط کن بریزید و خوب هم بزنید تا نرم و پوره شود.
به مخلوط کمی نمک و فلفل بزنید و به همراه ماهی سالمون سرو کنید. اگر خامه را دوست نداشتید میتوانید از ترکیب حذف کنید. ماهی سالمون منبع خوب پروتئین کم چرب است که میتواند به افزایش توده عضلانی شما کمک کند و مانه ریزش موهای تان شود.
این ماهی حاوی ماده معدنی سلنیوم است که به ترشح تیروئید کمک میکند کمبود این ماده باعث کاهش توانایی شناختی میشود. ماهی سالمون ومیگو دارای کارتنوئید استاکسانتین است که به پیشگیری از بیماری قلبی و عروقی کمک میکند و مانع سرطان میشود.
این رنگدانه را ما سنتز نمیکنیم، اما ماهی سالمون مقدار خوبی از آن را داراست.
منبع: روزنامه خراسان
انتهای پیام/