
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، پیاز و روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت تفت دهید. آنگاه آرد، زردچوبه، نمک و زنجفیل را به پیاز افزوده، سپس ماست و نعنا را اضافه کنید، مخلوط نمائید تا شوربا به جوش آید.
مواد لازم برای ۴ – ۶ نفر
پیاز ریز خرد کرده ۱ عدد
روغن ۳ - ۴ قاشق سوپخوری
آرد یکدوم قاشق سوپخوری
زردچوبه به میزان لازم
نمک به میزان لازم
زنجفیل به میزان لازم
ماست ۴ پیمانه
نعنا خشک به میزان لازم
تخممرغ همزده ۲ عدد
نعنا داغ مقداری برای تزیین
پیاز داغ مقداری برای تزیین
پیاز و روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت تفت دهید.
آنگاه آرد، زردچوبه، نمک و زنجفیل را به پیاز افزوده، سپس ماست و نعنا را اضافه کنید، مخلوط نمائید تا شوربا به جوش آید.
حالا تخممرغ را بیفزائید و با حرارت ملایم بپزید.
اینک شوربا را در ظرف مناسبی بکشید و آن را با نعنا داغ و پیاز داغ بیارائید.
منبع: شور و شیرین
انتهای پیام/