به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، «شامی پوکه» غذایی است که طرز تهیه آن بسیار ساده است. شما میتوانید در کمتر از یک ساعت برای ٦ نفر آن را تهیه کنید.
مواد لازم:
گوشت: ۵۰۰ گرم
لپه: ۳ لیوان
سبزی معطر: شامل ترخون، مرزه و جعفری
نمک، فلفل و زرد چوبه: به میزان لازم
پیاز: یک عدد
روغن: به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا لپه و گوشت را بپزید و سپس دو تا سهبار آنها را چرخ کنید. سبزیجات معطر را هم ریز خرد کرده و پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید و همراه زردچوبه و نمک و فلفل با هم مخلوط کرده و خوب ورز دهید. روغن را در ماهیتابه بریزید و روی حرارت بگذارید. از مواد شامی به اندازه یک نارنگی کوچک بردارید و در کف دست آن را صاف و گرد کنید و وسط آن را هم با انگشت سوراخ ایجاد کرده تا هنگام سرخشدن مغز پخت شود.
این شامی زیاد روغن مصرف نمیکند. ترجیحا با روغن زیتون و روی حرارت بسیار ملایم آن را سرخ و در ظرف مناسب چیده و اطراف آن را با سبزیجات بخارپز و چند برش لیموترش تزیین کنید.
شامی پوکه یک افطاری مغذی و کمچرب است که در وعده سحری هم میتوانید آن را نوش جان کنید؛ در ضمن برای اینکه کمتر احساس تشنگی کنید، چند قطره آب لیمو را در لیوان آب ریخته و میل کنید.
منبع: روزنامه شهروند
انتهای پیام/