به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، غذایی که امروز تصمیم گرفتیم تا به شما آموزش دهیم یکی از کوفتههای خوشمزه است که به کوفته سوبلی ایتالیایی مشهور است.
از مواد بکار رفته در این کوفته میتوان به برنج، پنیر پیتزا، گوشت چرخ کرده، نخود فرنگی و آرد سوخاری اشاره کرد. همان طور که میدانید انواع مختلف کوفته وجود دارد و مشهورترین کوفته که نام آن حتما به گوش شما رسیده کوفته تبریزی است.
کوفته قارچ، کوفته ازمیر با سس، کوفته مرغ، کوفته انار و گردو از انواع کوفتههایی هستند که ممکن است برای شما نا آشنا باشند. کوفته سوبلی به دلیل دارا بودن تخم مرغ و برنج و گوشت چرخ کرده علاوه بر این که مقوی است بسیار خوشمزه هم هست. دلیل این که بسیاری از خانمها کمتر در منزل کوفته تهیه میکنند این است که نگران وا رفتن کوفتههای خود هستند. برا رفع مشکل وا رفتن کوفته چند راه حل ارائه میکنیم:
برای اینکه کوفته شما در آب وا نرود و پاشیده نشود حتما باید داخل کوفته از تخم مرغ و مقداری آرد استفاده کرد و پس از اینکه کوفتهها را در آب قرار دادید حرارت زیر آن را باید زیاد کنید و وقتی که آب جوشید حرارت را کم نمایید. راه حل دیگر این است که در مواد اولیه کوفته از عدس خام چرخ کرده استفاده کنید.
همان طور که گفتیم در کوفته سوبلی از نخود فرنگی هم استفاده میشود. نخود فرنگی سرشار از ویتامین C. است و باعث جلوگیری از افسردگی میشود حافظ سلامتی قلب شماست و سبب کاهش وزن میشود به این دلیل که دارای چربی و کالری کم و پروتئین و فیبر بالایی است.
وقتی صحبت از فیبر به میان میآید باید گفت که فیبر موجود در غذا سبب میشود شما برای مدت طولانی تری احساس سیری داشته باشید و کمتر پرخوری کنید. همچنین نخود فرنگی به دلیل دارا بودن فیبرهای غیر حلال باعث جلوگیری از بروز یبوست میشود. همچنین مصرف نخود فرنگی باعث کاهش کلسترول خون میشود.
مواد لازم:
برنج: ۲ پیمانه
گوشت چرخ کرده: ۱ پیمانه
نخود فرنگی پخته شده: ۱ پیمانه
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
پیاز: ۲ قاشق غذاخوری
نمک: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم
پنیر پیتزا: ۱ پیمانه
پودر سوخاری: ۱ پیمانه
آرد سفید: ۱ پیمانه
تخم مرغ: ۲ عدد
مراحل پخت:
در ابتدا برنج را بخیسانید.
سپس در آب جوش بریزید و مانند برنج معمولی دم کنید.
پیاز را داخل روغن تفت بدهید.
گوشت را به پیاز افزوده و خوب تفت بدهید.
سپس پنیر، نخود فرنگی و ادویهها را اضافه کنید.
برنج پخته شده را با تخم مرغ، پودر سوخاری و آرد مخلوط کنید تا شبیه خمیر در بیاید.
اندازه یک گلوله از مخلوط برنج بردارید.
داخل آنرا با مخلوط گوشت پر کنید.
طوری که مواد کامل داخل برنج قرار بگیرد.
برنج را گلوله کنید.
سپس آنها را یکی داخل روغن انداخته و سرخ کنید.
سپس با رب گوجه و مقداری نمک و فلفل و آب سس تهیه کنید و اجازه دهید حدود ۱۰ دقیقه کوفتهها در سس پخته شوند.
در نهایت آن را با سس به دست آمده سرو کنید.
منبع: غذالند
انتهای پیام/