به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج، حجت الاسلام و المسلمین غلامرضا مزارعی رئیس کل دادگستری کهگیلویه و بویراحمد در نشست پیگیری اجرای سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی استان که به منظور بررسی در خواستهای ۱۰ واحد تولیدی صنعتی برگزار شد، گفت: هدف روزه تنها امساک نیست بلکه همهی اعمال و انفاس مان تابع روزه بودن هستند.
وی گفت: وقتی خوردن و خوابیدن ونفس کشیدن ما، همه و همه تسبیح گوی خداوند هستند و دعاهایمان مستجاب است بیاییم با خداوند رو راست باشیم و از عواملی که نفس و عمل ما را در مسیر حق تحت لغزش قرار میدهد پرهیز نماییم.
رئیس کل دادگستری کهگیلویه و بویراحمد به بحث اقتصاد مقاومتی و حمایت از تولید و اشتغال اشاره کرد و گفت: همانطور که در نشستهای متفاوت در بین اقشار مختلف گفته ام، دوباره تکرار مینمایم که در حمایت از سرمایه گذاری و رونق تولید و اشتغال، دست هر سرمایه گذاری از هر کجای دنیا در این استان محروم کهگیلویه و بویراحمد سرمایه گذاری کند، میبوسیم.
حجت الاسلام و المسلمین مزارعی تأکید کرد: وقتی از بیت المال اعتباری در اختیار کار آفرین قرار میگیرد لطفا سرمایه گذاری کنید و افراد بیکار را مشغول کار کنید.
وی با اشاره به موضوع قیاس کردن بدهکاران بانکی در استان با سایر نقاط کشور عنوان کرد: نباید بدهکاران بانکی استان کهگیلویه و بویراحمد را با جاهای دیگر قیاس کرد به عنوان مثال ۵۰ یا ۱۰۰ یا ۵۰۰ میلیون یا حتی یک میلیارد در این استان را نباید با تهران و شیراز و اصفهان و جاهای دیگر مقایسه کرد در این استان با ۱۰۰ میلیارد میتوان خیلی کار کنیم و خیلی کارها را پیش برد، اما شاید با همین پول در جاهای دیگر نتوان کاری کرد و اصولاً پولی نباشد این نوع قیاس کردن هم، قیاس خوبی نیست.
رئیس کل دادگستری کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: مثلاً بدهکاران بانکی در این استان ۵۰ یا ۱۰۰ یا ۵۰۰ میلیون یا حتی یک میلیاردیا ۱۰ میلیارد بدهکار است، این قیاس نباید باشداعتبارات استان کهگیلویه و بویراحمد چقدر است و چه مبلغی از آن به یک تولید کننده پرداخت شود باید هر چیزی را به اندازه ظرفیت خودش قیاس کرد.
حجت الاسلام و المسلمین مزارعی عنوان کرد: در بحث کالا و رونق تولید هیچ کوتاهی نداریم و در رابطه با کارگاههایی که مشکل داشتند با بانکها گفتگو و صورت جلسه کردیم و مشکلات شان را حل و فصل کردیم.
وی بیان کرد: این ذهنیت که بانکها را محدود کرده ایم، صحیح نیست نه بانکها را محدود کردیم، نه سرمایه گذاری و سرمایه گذار را، بلکه بانکها موظف اند در چار چوب قانون و ضابطهمند تسهیلات بدهند.
رئیس کل دادگستری کهگیلویه و بویراحمد افزود: نباید بدهکاران بانکی در استان را با بدهکاران سایر نقاط کشور مقایسه کنیم به عنوان خادم مردم دررونق در استان و اجرای شعار سال درکارگاههای کوچک و بزرگ تولیدی برایمان فرقی نمیکند که چه کسی باشد حمایتش میکنیم و دستش را هم میبوسیم.
مزارعی هم چنین گفت: باید طوری عمل کنیم که با حرکت جهادی و انقلابی و ایجاد روحیه نشاط در جامعه و تولید و اشتغال مردم را جذب و حمایت هایمان را بیشتر کنیم.
وی لزوم خرید ادارات و سازمانها و مردم از تولیدات کارخانههای استان را ضروری برشمرد و افزود: مادامی که سازمان دولتی که نیازمند تولیدات کارخانههای استان است در خارج از استان خرید میکنند چگونه میتوان از سرمایه گذار حمایت کرد.
رئیس کل دادگستری کهگیلویه و بویراحمد تأکید کرد: دیوان محاسبات و ذیحسابان استان در بررسی اسناد مالی ادارات و سازمانهایی که به نوعی کالای مورد نیازشان در استان تولید میشود دقت کنند که این کالا خارج از استان خریداری نشده باشد.
به گزارش ایسنا، در ادامه این نشست رسیدگی به در خواست چند واحد تولیدی که مشکلاتی در ادامه روند تولید داشتند مطرح شد. یکی از این واحدهای تولیدی کارخانه آجر دهدشت بود.
نصرت اله رئیس زاده، مدیرعامل کارخانه تولید آجر دهدشت ضمن تشکر از حمایتهای دستگاه قضایی استان گفت: برق، گاز و حمل و نقل از مهمترین مسائل ادامه فعالیت این کارخانه است که مشکل بدهی برق مصرفی با حمایت شرکت توزیع نیروی برق استان حل شد و یک سال استمهال و سه سال تقسیط شد.
وی افزود: مشکل اصلی این کارخانه اکنون گاز و حمل و نقل است که موضوع گاز در سطح کشوری مطرح و مدت ۶ ماه تنفس و سه سال قسط بندی شد که متأسفانه شرکت گاز استان مصوبه شرکت ملی گاز ایران را اجرایی نمیکند.
رئیس زاده گفت: ناوگان حمل و نقل بار در شهرستان کهگیلویه ضعیف است که اداره راهداری و حمل و نقل استان شرط اعطای مجوز شرکت باربری برای این کارخانه را داشتن ۵ کامیون برابر ضوابط اعلام کرده که از توان مالی کارخانه خارج است.
پس از عنوان نمودن این مشکلات رئیس کل دادگستری استان کهگیلویه و بویراحمد دستور داد: کارگروه رفع موانع تولید و اشتغال جلسهای را بر مبنای مصوبات کشوری تولید و اشتغال و با توجه به نیاز روز استان به تولیدات این کارخانه شرکتهای برق و گاز و اداره کل ثبت اسناد و املاک استان برای مرتفع نمودن مشکلات کارخانه آجر دهدشت برگزار کنند. چرا ۱۵۰ خانوادهای که نان خور این کارخانه هستند بیکار شوند و شرکت گاز باید بیاید گاز این خانوادهها را قطع کند؟
محمد حسین نصیری راد، مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت: بارنامههای کارخانه آجر دهدشت در بهبهان استان خوزستان صادر میشود و هیچ گونه درآمدی برای استان ندارد با این وجود از هیچ گونه همراهی کوتاهی نکرده ایم.
رحمان خادم، مدیرعامل شرکت گاز استان کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت: مصوبات کمیته رفع موانع تولید طبق قانون شامل شرکتهای خدماتی نمیشود گاز کارخانه آجر را قطع نمیکنیم در حالی که دو سال از عدم پرداخت معوقات بهای گاز مصرفی کارخانه آجر میگذرد.
حجت الاسلام و المسلمین مزارعی پس از این صحبتها نیز گفت: در آمد (کارخانه آجر) باید عاید این استان شود.
بررسی مشکل مالی و اعتباری شرکت سپیدار طلایی دنا نیز یکی از موضوعاتی بود که در این نشست به آن پرداخته شد. این طرح با سرمایه گذاری بانک سپه و اعضاء در شهر سی سخت ساخت آن آغاز گردید و در نیمهی راه بانک عامل به تعهدات خود عمل نکرد.
سهامداران تاکنون ۴۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان برای اجرای آن هزینه کرده اند و درنیمهی راه ساخت سردخانه متوقف شده است.
برای رفع مشکل سردخانه سپیدار طلایی دنا نیز بانک عامل در استان، رسیدگی به مشکل آن را خارج از توانایی خود دید و آن را در توان مراجع بالادستی در تهران عنوان کرد.
رسیدگی به درخواست اعتبار سرمایه درگردش درخواست شرکت تولیدات پلیمری یاسوج بود.
هوشنگ باقری، مدیر عامل شرکت تولیدات پلیمری یاسوج از اهتمام دادگستری استان در خصوص رفع موانع و مشکلات واحدهای تولیدی تشکر کرد و به وضعیت حال کارخانه خود پرداخت و گفت: این واحد تولیدی را با سرمایه شخصی راه اندازی کردم.
وی افزود: در ابتداء ۳۵ نفر کارگر داشتم که با توجه به وضعیت بد مالی اکنون این واحد تولیدی با ۱۵ نفر کار میکند.
مدیر عامل شرکت پلیمر صنعت در ادامه از عملکرد برخی مسئولین هم گلایه کرد و گفت: سازمان جهاد کشاورزی استان و شرکتهای آب و فاضلاب شهری و روستایی استان بجای خرید تولیدات این کارخانه در خارج از استان خرید کرده و بنده حاضرم پائینتر از نرخ خرید آنان در خارج از استان، بفروشم.
در خصوص مشکل سرمایه در گردش شرکت پلیمر صنعت مقرر شد در کارگروه رفع موانع تولید با حضور اداره کل بازرسی استان، استانداری، بانک عامل و کارخانه مزبور نشستی در خصوص تعیین تکلیف درخواست سرمایه در گردش به این واحد تولیدی استان برگزار و راهکاری نیز برای نحوه مطالبه معوقات بانکی ارائه شود.
انتهای پیام/پ