مشکلات میکروبی فروشگاه‌های لبنیات سنتی شیراز بررسی می‌شود.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، مهرداد نیاکوثری عضو هیئت علمی بخش صنایع غذایی دانشگاه شیراز گفت: برای بررسی مشکلات میکروبی فروشگاه‌های لبنیات سنتی شیراز پروژه‌ای با همکاری اتاق بازرگانی شیراز در حال انجام است.

وی با بیان این که نتایج این پروژه تا پایان شهریور امسال اعلام می‌شود افزود: در این تحقیق به دنبال وجود یا نبود مشکلات میکروبی در لبنیات سنتی هستیم.

نیاکوثری ادامه داد: در زمینه محصولات لبنی و به ویژه کشک کار‌های تحقیقاتی جدید در حال انجام است و آخرین مقاله علمی که در مورد این محصول نوشته شده مربوط سال ۲۰۱۹ بود.

عضو هیئت علمی بخش صنایع غذایی دانشگاه شیراز افزود: تاکنون ۲۷۵ نوع غذا که در آن کشک استفاده می‌شود شناخته شده است.

متخصص تکنولوژی مواد غذایی و عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد سروستان گفت: در فرایند تولید سنتی کشک بخشی از ارزش غذایی این محصول از بین می‌رود، میزان چربی لبنیات سنتی بالا است و فساد همین چربی سبب ایجاد طعم تیزی در این محصولات می‌شود که به اشتباه مزه خوب آن برداشت می‌شود.

حنان لشکری، گفت: در فرایند تولید لبنیات سنتی با رشد کپک و مخمر روبه‌رو هستیم و رشد میکروبی در این نوع محصولات بالا است.

میزان کلسیم کشک دو برابر شیر و ماست است، در پیشگیری از سنگ کلیه ممکن است تاثیر داشته باشد و اگر بیشتر از نیاز روزانه مصرف شود در لاغری هم موثر است.
انتهای پیام/م

بررسی مشکلات میکروبی فروشگاه‌های لبنیات سنتی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار