تقویت تکامل مغز، کاهش برخی بیماری‌ها از جمله نقص لوله‌ عصبی و داشتن تاثیر در الگوی تغذیه به وزن مناسب کودک در هنگام تولد کمک می‌کند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز،مریم روستا کارشناس تغذیه گروه بالینی دانشکده تغذیه و علوم غذایی گفت: نتایج مطالعات نشان می‌دهد که زوج‌های با سابقه ناباروری با تغییر شیوه زندگی و رعایت رژیم غذایی سالم نتایج مثبتی به دست آورده اند.

وی بیان کرد: ناباروری در زنان با مشکلات مختلفی از جمله تخمک گذاری، آسیب لوله‌های رحمی، اندومتریوز و علت‌های ناشناخته دیگر مانندعوامل محیطی، سبک زندگی و کمبود‌های تغذیه‌ای است.

روستا با بیان اینکه کمبود وزن و اضافه وزن  می‌تواند در روند سیکل عادت ماهیانه و باروری تداخل ایجاد کند، افزود: بهترین وزن برای باروری، BMI بین ۲۰ تا ۲۴ است، پس بانوان خود باید در صورت تصمیم به باروری، این محدوده را حفظ کنند.

کارشناس تغذیه گروه بالینی دانشکده تغذیه و علوم غذایی با توصیه به داشتن یک رژیم غذایی سالم که تامین کننده تمام نیاز‌های تغذیه‌ای بدن است، تصریح کرد: در این رژیم، دریافت منابع فولیک اسید، ویتامین B ۱۲، اسید‌های چرب امگا ۳، ویتامین C و دیگر آنتی اکسیدان‌ها مورد تاکید است.

وی ادامه داد: کاهش دریافت اسید‌های چرب اشباع و ترانس مانند روغن‌های حیوانی، لبنیات پرچرب و جایگزین آن با اسید‌های چرب تک غیراشباع از جمله روغن زیتون، کاهش دریافت پروتئین حیوانی و جایگزینی با پروتئین‌های گیاهی در این رژیم مدنظر است.

روستا با اشاره به اینکه محدود کردن قند‌های ساده مانند انواع شیرینی، کیک، نوشابه و مصرف بیشتر ماهی، میوه و سبزی‌های تازه را توصیه و اضافه کرد: با توجه به توصیه‌های پزشکی مصرف دارو‌ها و مکمل‌های ویتامینی در بهبود وضعیت باروری تاثیر بسزایی دارد.

انتهای پیام/ت

اهمیت تغذیه در دوران بارداری

برچسب ها: تغذیه ، رژیم غذایی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار