به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ منصوره نوروزپور کارشناس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: روه هدف در این برنامه، مادران باردار دچار سوء تغذیه و بی بضاعت هستند که از ابتدای ماه چهارم بارداری تا ۶ ماه پس از زایمان (پایان ماه ششم شیردهی) تحت پوشش برنامه قرار گرفته و طی یک سال، ۱۲ سبد غذایی به آنها اهدا میشود.
وی افزود: سبدهای غذایی این طرح حاوی همه گروههای اصلی غذایی است و روزانه هزار و ۸۰۰ کیلو کالری انرژی و ۷۰ گرم پروتئین را تأمین میکند.
نوروزپور بیان کرد: با هدف ارتقای اثر بخشی برنامه، کلاسهای آموزشی مرتبط با تغذیه دوران بارداری، شیردهی و مشاورههای تخصصی تغذیه با حضور کارشناسان تغذیه شهرستانهای مجری طرح به صورت ماهانه انجام میشود.
او یادآور شد: شاخصهای سال ۱۳۹۶ نشان میدهد ۸۵ درصد مادران باردار پس از دریافت سبد غذایی حمایتی، وزن گیری مطلوبی دشته اند و ۹۰ درصد نوزادان متولد شده از مادرانی که سبدهای حمایتی را دریافت کرده اند، با وزن بالای ۲ هزار و ۵۰۰ گرم متولد شده اند.
با حمایت مالی موسسه بنیاد علوی از سال ۱۳۹۰ تاکنون در مناطق روستایی ۲۸ شهرستان تابعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز اجرا میشود.
انتهای پیام/ر