به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ،ناهید فضلی معاون آموزش ابتدایی استان کرمانشاه گفت: جشنواره جابر فرصتی برای معلمان است تا با برنامهریزی مناسب زمینه بروز قابلیتها، تواناییها، تعامل اجتماعی و ارتقای مهارتهای زندگی دانشآموزان را فراهم آورند.
وی گفت : با توجه به گزارش رئیس اداره تکنولوژی و گروههای آموزشی استان، نهمین جشنواره جابر بن حیان در مدارس، مناطق و قطبهای چهارگانه استان برگزار گردید. در این مراحل دانشآموزان دورههای اول و دوم ابتدایی با راهنمایی معلمان و مدیران و همکاری و حمایت اولیای خود با شور و شوق در این جشنواره شرکت کردند و نتایج تحقیقات پروژههای علمی خود را به نمایش گذاشتند.
فضلی افزود: در مرحله آموزشگاهی با مشارکت ۱۶۲۷ مدرسه شهری، روستایی و عشایری ۴۸۰۰۰ دانشآموز، تعداد ۲۶۱۳۰ پروژهی علمی خود را به صورت گروهی به نمایش گذاشتند و زمینه تبادل تجربه را فراهم آوردند.
معاون آموزش ابتدایی استان ادامه داد: پس از مرحله آموزشگاهی و منطقهای، تعداد ۲۲۷۳۰ دانشآموز با ۷۲۷۳ پروژه علمی به مرحله قطبی راه یافته و آثار آنها در چهار نمایشگاه قطبی استانی (ناحیه یک کرمانشاه، شهرستانهای اسلامآباد غرب، پاوه و صحنه) به نمایش گذاشته شد و ضمن برگزاری مراسم افتتاحیه نمایشگاه و بازدید دانشآموزان، معلمان، مدیران، ﻣﺴﺆولان و اولیا از نمایشگاههای قطبی، آثار دانشآموزان توسط داوران قطبی داوری گردید و آثار منتخب بر اساس سهمیه اعلام شده به استان معرفی شدند.
گفتنی است پس از داوری نهایی، ۶ پروژه به مرحله کشوری راه پیدا میکنند .
انتهای پیام/د