به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، زولبیا محبوبترین شیرینی ماه رمضان در ایران است. با درست کردن زولبیاخانگی میتوانید میزان قند و شیرینی آن را بسته به ذائقه خودتان کم یا زیاد کنید.
مواد لازم زولبیا:
ماست ترش - ۵۰۰ گرم
خامه صبحانه - یک قاشق سوپ خوری
نشاسته گل - ۵۰۰ گرم
آرد - یک قاشق سوپ خوری
زعفران - به مقدار لازم
مواد لازم شربت:
شکر- ۲ لیوان
آب- نصف لیوان
گلاب – یک چهارم لیوان
آب لیمو – نصف قاشق چای خوری
زعفران دم کرده - یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
برای تهیه زولبیای خانگی نشاسته و ماست را درون ظرفی مناسب با یکدیگر مخلوط کنید.
سپس زعفران و خامه و آرد را به مخلوط نشاسته بیفزایید. همه مواد را با یکدیگر مخلوط کنید و به مدت دو تا سه ساعت در مکانی مناسب قرار دهید.
بعد از مدت زمان ذکر شده مایه زولبیا را درون قیف مخصوص بریزید، سپس زولبیا را به شکل دایرههای کوچک و بزرگ فرم دهید و درون روغن سرخ کنید.
بعد از سرخ شدن زولبیاها آنها را درون شربت به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه غوطه ور کنید. اگر رشتههای زولبیا بعد از سرخ شدن نازک باشد نشانه این است که زولبیا نرسیده است. برای این که زولبیا در زمان سرخ شدن پف کند، میتوانید نصف قاشق چای خوری جوش شیرین به مواد زولبیا اضافه کنید.
اگر زولبیا را درون شربت داغ قرار دهید زولبیا خمیر میشود.
اگر رشتههای زولبیا درون روغن باز شوند نشانه این است که خمیر زیاد مانده یا شل است.
تهیه شربت زولبیا:
ابتدا آب را در یک قابلمه کوچک میریزیم و روی حرارت قرار میدهیم و شکر را به آن اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم تا کاملا شکر در آب حل شود. سپس زعفران دم کرده را میافزاییم و آب لیمو و گلاب را نیز اضافه میکنیم تا شربت قوام یابد و کمی غلیظ شود. بعد از این که شربت غلیظ شد، آن را از روی حرارت بر میداریم و کنار میگذاریم تا خنک شود.
منبع: روزنامه خراسان
انتهای پیام/