به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، اطلاعات و دادههای منتشر شده از سوی فدراسیون بینالمللی رباتیک نشان میدهد که سرعت اتوماسیون صنعتی در سراسر جهان و جایگزینی رباتها به جای نیروی انسانی نسبت به سالهای گذشته افزایش قابل توجهی پیدا کرده است.
به گفته فدراسیون بینالمللی رباتیک، سرعت اتوماسیون صنعتی در سال ۲۰۱۶ به ازای هر ۱۰ هزار نیروی کارگری، ۷۴ ربات صنعتی بود. یک سال بعد این رقم تغییر قابل توجهی پیدا کرده و به میزان ۸۵ درصد در بخش تولید رسید.
در سالجاری نیز اروپا تراکم رباتها را به ازای هر ۱۰ هزار نیروی انسانی، به ۱۰۶ ربات رسانده و این تعداد در امریکا و آسیا به ۹۱ و ۷۵ واحد رسید.
در این میان چین یکی از کشورهایی است که بالاترین میزان رشد در اتوماسیون صنعتی را بهنام خود ثبت کرده است، اما در هیچ جای دنیا کشوری همانند کره جنوبی رکوردشکن نبوده است چرا که این کشور در سال ۲۰۱۷، ۷۱۰ ربات صنعتی را به ازای هر ۱۰ هزار نیروی انسانی راهاندازی کرد.
چنین پیشرفت قابل توجهی نیز بهدلیل راهاندازی رباتهایی با حجم بالا در بخشهای الکترونیک و برق کسب شده است. در حال حاضر ۹۰ درصد از رباتهای صنعتی سنگاپور در صنعت الکترونیک به کار گرفته میشوند و با تراکم ۶۵۸ واحد به ازای هر ۱۰ هزار کارگر، در رتبه دوم قرار دارد. ژاپن نیز بهعنوان یکی از بازیگران اصلی در صنعت رباتیک، به ازای هر ۱۰ هزار کارگر انسانی، ۳۰۸ ربات صنعتی را راهاندازی کرده است.
در حال حاضر چین ۳۶ درصد از رباتهای عرضه شده در سراسر جهان را تأمین میکند.
منبع: روزنامه ایران
انتهای پیام/