به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین ، حبیبی معاون اقتصادی استاندار در سمینار آموزشی راهکارهای تامین مالی از طریق بازار سرمایه با اشاره به پرداخت ۹ هزار میلیارد تومان تسهیلات در سال گذشته گفت: بیشتر سرمایه گذاران به دنبال دریافت تسهیلات هستند در حالی که بخش خصوصی باید ریسک پذیر باشد و نباید سادهترین راه را انتخاب کند.
حبیبی افزود: روشهای تامین منابع مالی باید اصلاح و روشهای جدیدی جایگزین آن شود که بهترین راه بورس است.
وی اضافه کرد: بورس میتواند راهگشای مناسب در حوزه صنایع، گردشگری وکشاورزی و موضوع جدید انرژیهای بادی باشد.
معاون اقتصادی استاندار گفت:در حال حاضر ۴ هزار مگاوات ظرفیت سرمایههای انرژی بادی در استان قزوین وجود دارد و استان باید از این ظرفیت استفاده بهینه کند.
معاون امور اقتصادی استانداری قزوین گفت:بزرگترین نیروگاه بادی استان با ظرفیت ۶۳ مگاوات در حال فعالیت است.
وی افزود: این ظرفیت جدید متناسب با محیط زیست و تامین کننده عالی برای تامین انرژی کشور است.
حبیبی گفت: جغرافیای استان محدود، اما کلکسیونی از ظرفیتهای متنوع است که در حوزه گردشگری میتواند گسترش یابد.
وی گفت: حدود دوهزار نوع محصول در بخش صنعت استان در حال تولید است و بخش محصولات کشاورزی نیز همین گونه است.
معاون اقتصادی استاندار گفت: حوزه گردشگری رد این زمینه مغفول مانده و این در حالی است که هزینه اجرای پروژههای گردشگری کمتر و درآمدزایی بالایی دارد.
مهدی بخشنده رییس اتاق بازرگانی استان قزوین هم در این سمینار با بیان اینکه صنعت نیاز به تامین مالی دارد گفت: اگر از راههای دیگر تامین مالی استفاده نکنیم با مشکل مواجه میشویم.
بخشنده با اشاره به اینکه باید از بانکها برای تامین مالی فاصله بگیرم گفت: برای تولید، وام با سود ۱۸ درصد مقرون به صرفه نیست.
وی گفت در کشورهای توسعه یافته از راه دیگر تامین مالی از جمله خرید اوراق در بورس استفاده میکنند و بورس توانسته است تا نقش اول در پشتیبانی تولید را داشته باشد.
تامین بازار سرمایه و ابزارهای تامین مالی متدوال، روشهای معمول تامین مالی، ساز و کار پذیرش کالاهای موجود در انواع رینگهای معاملاتی موجود، روشهای تامین مالی و تجاری سازی ایدههای شرکتهای دانش بنیان مهمترین محورهای این برنامه بود.
انتهای پیام/ک