
باشگاه خبرنگاران قزوین - سرهنگ علی آسیایی رییس پلیس راهور قزوین گفت: رانندگان محروم پس از این مدت باید در کلاس بازآموزی مقررات راهنمایی و رانندگی شرکت کنند و نام آنها نیز در لیست رانندگان پر خطر قرار میگیرد.
وی اضافه کرد: برخی از تخلفات رانندگی مثل حرکات مارپیچ، سرعت و سبقت غیرمجاز منجر به نمره منفی برای رانندگان شده و اگر به حد نصاب برسد، فرد دارنده وسیله نقلیه را از رانندگی محروم میکند.
سرهنگ آسیایی بیان کرد: متخلفان در مرتبه نخست تا ۳۰ امتیاز منفی به مدت سه ماه، مرتبه دوم تا ۲۵ امتیاز منفی به مدت ۶ ماه و مرتبه سوم تا ۲۰ امتیاز منفی تا یکسال از رانندگی محروم خواهند شد.
این مسئول انتظامی ادامه داد: پلیس هیچ گاه به دنبال افزایش مبلغ جرایم رانندگی نبوده است، اما جریمه یکی از ابزارهای بازدارنده از تخلفات به حساب میآید و اعمال قانونمیتواند تا حدودی جلوی تخلفات حادثه ساز را بگیرد.
رییس پلیس راهور با بیان اینکه عابران و راکبان موتورسیکلت بیشترین قربانی تصادفات درون شهری هستند، بیان کرد: ۳۵ درصد جانباختگان تصادفات درون شهری زیر ۲۰ سال سن داشتند که غالبا راکبان موتورسیکلت بودند و به دلیل نداشتن مهارت لازم و استفاده نکردن از کلاه ایمنی جان خود را از دست دادند.
سرهنگ آسیایی اضافه کرد: دومین گروه جان باختگان تصادفات درون شهری شهروندان عابر پیاده با ۵۰ سال سن به بالا هستند که به دلیل نداشتن تحرک و واکنش مناسب هنگام عبور از جاده دچار سانحه شده و جان خود را از دست میدهند.
وی عنوان کرد: قانونمند شدن تردد موتورسیکلتها و نصب پلهای عابر پیاده با پله برقی در سال جاری در اولویت قرار دارد و شهرداری قول داده که ۱۴ پل عابر پیاده را در سطح شهر نصب کند.
سرهنگ آسیایی اظهار کرد:از سه دهه گذشته تاکنون "پویش نه به تصادف" یکی از بزرگترین کارهای فرهنگی در راستای کاهش تخلفات و جان باختگان بوده که امیدواریم مردم با رعایت این موارد کام خود و خانواده را تلخ نکنند.
این مسئول یادآور شد: آموزش نقش مهمی در تغییر رفتار ترافیکی مردم دارد، به خصوص این که آموزش باید از دوران کودکی و از مدارس آغاز شود تا جامعه نکات لازم برای تردد در سطح شهر را بیاموزد.
منبع: ایرنا