رئیس شبکه بهداشت و درمان دلگان در جنوب سیستان و بلوچستان گفت: جشنواره غذا‌های بومی و محلی به مناسبت هفته سلامت در سرسرای اجتماعات شبکه بهداشت این شهرستان برگزار شد.

جشنواره غذا‌های بومی و محلی در دلگان برگزار شدبه گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از زاهدان ،اردشیر رحیمی اظهار داشت: این جشنواره به مدت یک روز با همکاری بهورزان و کارکنان شبکه بهداشت دلگان برگزار شد.

وی افزود: برگزاری این گونه جشنواره‌ها با توجه به افزایش مصرف فست فود‌ها و غذا‌های ناسالم در بین دانش آموزان و خانواده‌ها که عامل اصلی انواع بیماری هاست می‌تواند گامی موثر در جهت تشویق مردم به سمت مصرف غذا‌های سالم و اصلاح عادات نامناسب غذایی باشد.

رئیس شبکه بهداشت و درمان دلگان گفت:در این جشنواره بیش از ۲۰ نوع غذای بومی و محلی، حلوا‌های محلی، دسر‌های محلی و سوپ‌های محلی جهت بازدید به نمایش گذاشته شد.

وی ادامه داد: در پایان این جشنواره به سه غذای برتر از طرف شبکه بهداشت دلگان جوایزی اهدا خواهد شد.

رحیمی ضمن اشاره به آسیب‌های غذا‌های ناسالم اظهار داشت:معرفی غذا‌های سالم بومی و محلی می‌تواند زمینه ریشه کن شدن بسیاری از بیماری‌های گوارشی در جامعه شود.

انتهای پیام/گ

برگزاری جشنواره غذا‌های بومی و محلی در دلگان

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.