![در برابر استفاده شبانهروزی نوجوانان از موبایل چه کنیم؟](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/18/20324023_435.jpg)
به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، چند ماه پیش قول پرداخت ۵۰۰ میلیون یورو از صندوق توسعه ارزی به صنعت دارو و تجهیزات پزشکی داده شد تا چالش نقدینگی در حوزه سلامت برطرف شود.
در نهایت پس از ۲ ماه تاخیر پول به دست بیمه سلامت رسید و این ردیف بودجه ای پس از ۲ مرحله پرداخت به طور کامل تخصیص پیدا کرد و بیمه سلامت آن را در اختیار دانشگاه های علوم پزشکی قرار داد.
اوایل اسفند ماه بود که رئیس سازمان غذا و دارو از انحراف هزینه کرد ردیف بودجه ای ۵۰۰ میلیون یورو به صنعت داروسازی در دانشگاههای علوم پزشکی سخن گفت و اظهار کرد که وزیربهداشت به طور مستقیم پیگیر هزینه کرد این اعتبار در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی است و با دانشگاه هایی که این ردیف بودجه ای را در جایی غیر دارو و تجهیزات پزشکی هزینه کرده باشند، برخورد خواهد شد.
پیرصالحی رئیس سازمان غذا و دارو در گفتوگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره تخصیص ۵۰۰ میلیون یورو از صندوق توسعه ارزی و نتیجه گزارش ها از دانشگاه های علوم پزشکی برای تخصیص اعتبار به صنعت دارو و تجهیزات پزشکی، اظهار کرد: از ۵۰۰ میلیون یورو، حدود هزار و ۷۹۰ میلیارد تومان سهم دارو بود که به دانشگاههای علوم پزشکی داده شده بود.
وی ادامه داد: این ردیف بودجهای در ۲ بخش به شرکتهای دارویی اختصاص داده شد و در بخش اول هزار و ۹۰ میلیارد تومان و در بخش دوم ۷۰۰ میلیارد تومان به شرکتهای دارویی تخصیص یاقت و در مجموع رقمی حدود هزار و ۷۹۰ میلیاد تومان بود.
رئیس سازمان غذا و دارو درپاسخ به این سوال که پیش از این اعلام کرده بودید که دانشگاه های علوم پزشکی این ردیف بودجه ای را در مسیر دیگری هزینه کرده بودند و پیگیر وضعیت پرداخت آن هستید، در نهایت سرانجام این اعتبار تخصیص یافته به شرکت ای دارویی چه شد؟ گفت: بر اساس گزارش هایی که از دانشگاه های علوم پزشکی دریافت کردیم و پیگیری هایی که انجام شد، گزارش کامل تخصیص هزار و ۹۰ میلیارد اولیه را دریافت کردیم و این رقم به طور کامل به دست شرکت های داروسازی رسیده است.
پیرصالحی ادامه داد: پیگیر آن هستیم که تا دانشگاه های علوم پزشکی ۷۰۰ میلیارد تومان باقی مانده را در مسیر درستی هزینه کنند و این اعتبار به دست شرکت های دارویی برسد.
رئیس سازمان غذا و داروبا بیان اینکه با وجود پرداخت این ردیف اعتباری اما همچنان مراکز درمانی به شرکت های دارویی بدهی دارند، اظهار کرد: بدهی هایی دارویی همیشه مستمر هستند و اکنون بدهی مراکز درمانی به شرکت های دارویی بیش از ۲ هزار میلیارد تومان رسیده است.
انتهای پیام/
هانیه جلیل نژاد