غلامی گفت: درباره علت لغو جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی هیچ اطلاعی ندارم.

به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در حاشیه گردهمایی اعضای کارگروه تخصصی برنامه‌ریزی و گسترش آموزش عالی که در دانشگاه تربیت مدرس در حال برگزاری است و در جمع خبرنگاران، با اشاره به بازار کار رشته‌های مختلف اظهار کرد: بازار کار برخی از رشته‌ها کم بود و به همین دلیل آن‌ها حذف شدند، بنا داریم تا این دسته از رشته‌ها مورد تجدیدنظر قرار گیرند و در دانشگاه‌های دیگر که تقاضا داشته‌اند تدریس می‌شود.
 
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به کنکور کارشناسی ارشد، بیان کرد: رئیس سازمان سنجش گفت برای برگزاری آزمون قرار است سهمیه‌هایی در نظر گرفته شود که البته پس از بررسی‌های متعدد در شورای سنجش و پذیرش سهمیه‌ها منتفی شدند و قرار شد تا آزمون کارشناسی ارشد به تعویق بیافتد.
 
وی در پاسخ به سوال خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان درباره علت لغو شدن جلسه روز گذشته شورای عالی انقلاب فرهنگی تصریح کرد: من هم در جریان برنامه نیستم، اما روز گذشته اطلاع دادند که این جلسه لغو شده است و علت را باید از مسئولان شورای عالی انقلاب فرهنگی جویا شد.

توضیحات غلامی درباره انحلال و ادغام مراکز آموزشی با یکدیگر

غلامی درباره انحلال و ادغام مراکز آموزشی با یکدیگر بیان کرد: به هیچ وجه انحلال و ادغام فیزیکی ۲ مرکز را در دستور کار نداریم بلکه ما می‌خواهیم چند مرکز کوچک دانشگاهی ذیل یک تابلو و در پردیس‌های علمی متعدد قرار گیرند تا هم افزایی برای کیفی سازی و افزایش توان تحقیقاتی آن‌ها افزایش داشته باشد.
 
وی با اشاره به وضعیت دانشگاه پیام نور، اظهار کرد: تلاش‌های این دانشگاه در سال گذشته بسیار خوب بوده است و ۹۰۰ نفر از اعضای هیئت علمی آن ساماندهی شدند و ۳۰۰ نفر دیگر هم در هیئت مرکزی جذب قرار گرفته‌اند و به صورت کلی می‌توان گفت که وضعیت آن‌ها ساماندهی شده است.

اولویت دانشجویان و دانش آموزان رشته‌های علمی کاربردی نیست

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری درباره رشته‌های دانشگاه علمی و کاربردی، گفت: متأسفانه اولویت دانشجویان و دانش آموزان ما رشته‌های علمی کاربردی نیست؛ البته این دانشگاه تلاش می‌کند تا خروجی‌های درست علمی مبتنی بر بازار کار ایجاد شوند تا  دانش آموزان برای ورود به بازار کار تقویت شوند و تحولاتی هم در این زمینه ایجاد شده است.
 
غلامی ضمن اشاره به دانشگاه فنی و حرفه‌ای، ادامه داد: این دانشگاه در گذشته ذیل آموزش و پرورش قرار داشت و اکنون به سمت وزارت علوم آمده است و بر اساس مصوبات آموزش و پرورش اساتید حق‌التدریسی در آنجا وجود داشتند که البته اکنون ساماندهی آن‌ها در حال انجام است.
 
وی ادامه داد: مجموعه فنی و حرفه‌ای از لحاظ آزمایشگاهی کیفیت خوبی را به دست آورده است.

توقف فعالیت واحد‌های علمی و کاربردی وابسته به دستگاه‌های اجرایی

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری درباره واحد‌های مراکز دانشگاه علمی و کاربردی که وابسته به دستگاه‌های اجرایی بودند، اظهار کرد: برخی از این واحد‌ها بر اساس شورای عالی اداری ایجاد شده بودند که بر همین اساس هم متوقف شده‌اند؛ البته باید بدانیم که هدف اصلی دانشگاه علمی و کاربردی تدریس دروس در کنار صنعت است.
 
غلامی ادامه داد: البته مراکز آموزشی که وابسته به دستگاه‌های اجرایی بوده‌اند فعالیتشان متوقف شده است و تمام هدف ما هم از این موضوع ایجاد بستر مناسب برای افزایش آموزش‌ها برای دانش آموختگان است.
 
انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.