به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، برگر مرغ یا مرغ برگر از غذاهای سالم و خوشمزهای است که به تازگی بسیار پر طرفدار شده است، امروز تصمیم داریم شما را با روش تهیهی برگر مرغ خانگی آشنا کنیم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش پخت، با ما همراه باشید.
مواد لازم:
سینهی مرغ (بدون استخوان): یک کیلوگرم
کاهوی خرد شده: به میزان لازم
گوجه فرنگی حلقه حلقه شده: به میزان لازم
سس مایونز: به میزان لازم
سس گوجه فرنگی: به میزان لازم
پنیر چدار: به میزان دلخواه
نان همبرگر: به تعداد لازم
هل آسیاب شده: نصف قاشق چایخوری
فلفل سیاه: یک قاشق چایخوری
پودر میخک: نصف قاشق چایخوری
نمک: یک قاشق مرباخوری
پودر پیاز: یک قاشق چایخوری
زنجبیل: نصف قاشق چایخوری
سیر: سه حبه
روغن: چهار قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
گوشت مرغ را به همراه سیر، چرخ میکنیم. ادویهها را به گوشت مرغ اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم.
از مایهی آماده شده گلولههایی جدا کرده و به شکل همبرگر درمیآوریم.
هر برگر آماده شده را بین دو قطعه نایلون قرار میدهیم و روی هم میچینیم.
برگرها را داخل یخچال قرار میدهیم تا کاملا طعم ادویهها را به خود بگیرند.
برای آماده کردن ساندویچ برگر مرغ، برگرها را با روغن کمی سرخ میکنیم.
نان همبرگر را باز کرده و داخل آن را به سس مایونز، آغشته میکنیم.
برگر مرغ را داخل نان قرار داده روی آن سس قرمز میریزیم. کمی پنیر چدار روی سس میریزیم.
در پایان تکههای کاهو و گوجه فرنگی را روی آن قرار میدهیم. ساندویچ برگر مرغ ما آماده است.
منبع: تابناک باتو
انتهای پیام/