به گزارش خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، فرشاد مقیمی، معاون امور صنایع وزارت صنعت، معدن وتجارت درحاشیه نشست ستاد پشتیبانی از مناطق سیل زده وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: ۱۰۹ واحد صنعتی مستقر در فاز ۱ و ۲ شهرک صنعتی آق قلا که بدلیل سیل، امکان فعالیت نداشتند، مجدد به چرخه تولید بازگشته و حدود هزار و ۲۰۰ واحدصنفی نیز که دچارمشکل شده بودند، با رفع بخشی از خسارات فعالیت خود را از سر گرفتند.
معاون امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت تصریح کرد: از ۲۳۰ واحد صنعتی و معدنی خسارت دیده در استان چهار محال و بختیاری ۲۱۲ واحد مجدد راه اندازی شد، همچنین بسیاری از واحدهای صنعتی بزرگ تولیدکننده MDF در استان مازندران که دچار مشکل شده بودهاند، نیز توانستند فرآیند تولید را از سر بگیرند.
به گفته معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت در سیل اخیر، ۷ شهرک صنعتی در استان مازندران و گلستان متحمل خساراتی شدند که با اقدامات انجام گرفته، مشکلات زیربنایی این شهرکهای صنعتی رفع شد.
بیشتر بخوانید: بررسی فرازها و فرودهایِ تجاری ایران با ۱۵ کشور همسایه
مقیمی با اشاره به کمکهای نقدی و کالایی اغلب استانها و تقدیر از همراهی انجمنها وتشکلهای صنعتی، صنفی و غیره به مناطق سیل زده تصریح کرد: اصناف، اتاقهای بازرگانی و سایر تشکلهای غیر دولتی و همچنین واحدهای صنعتی، اقداماتی را در مناطق سیل زده انجام دادند که بخشی از این حمایتها در قالب کمکهای نقدی و غیر نقدی و بخشی دیگر به صورت خدمات رایگان نظیر استقرار سیل زدگان در هتلها و سایر مکانهای قابل سکونت، ارایه خدمات صنعتی تعمیرات ماشین آلات، لوازم خانگی و غیره بود.
مقیمی افزود: واحدهای صنعتی و اصناف در سراسر کشور با ارسال محصولات ضروری سعی در کاهش ناراحتی مردم عزیز کشورمان داشته و به صورت خودجوش کمک رسانی به مناطق سیل زده را از همان روزهای ابتدایی آغاز کردند.
وی تاکیدکرد: بسیاری از انجمن ها، تشکل ها، اتحایهها و غیره با همکاری خیرین اقلام مورد نیاز مردم را به این استانها ارسال کردهاند.
وی در پایان از همراهی مردم به ویژه صنعتگران و اصناف کشورمان در یاری رسانی به مردم در مناطق سیل زده قدردانی و اظهار امیدواری کرد: با اعطای تسهیلات به واحدهای صنعتی آسیب دیده در سیل اخیر، صنایع این استانها در آیندهای نزدیک به چرخه تولید بازگردند.
انتهای پیام/