مدیر جهادکشاورزی کهنوج گفت: با توجه به شرایط مساعد رویش قارچ‌ها و حضور همشهریان در طبیعت نسبت به مصرف قارچ‌های خودرو خودداری کنند.

هشدار مصرف قارچ‌های خودرو در روز طبیعتبه گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، حیدری مدیر جهاد کشاورزی کهنوج گفت: از طریق ویژگی‌های ظاهری، رنگ و بوی قارچ‌ها نمی‌توان به طور قطعی سمی و غیرسمی بودن آن‌ها را تشخیص داد و کوچکترین اشتباهی در تشخیص، ممکن است منجر به مرگ شود.

وی تصریح کرد: بسته به نوع قارچ سمی، آسیب‌ها به مغز، بینایی، خون، قلب و کبد وارد می‌شود.

حیدری بیان داشت: مصرف قارچ‌های سمی در ۶۰ درصد موارد منجر به مرگ شده و حتی خوردن میزان کم این قارچ‌ها در کودکان منجر به مرگ می‌شود.

وی تصریح کرد: مصرف قارچ‌های خوراکی سالم، برای افراد مبتلا به دیابت، چاق، مسلول و افراد مبتلا به یبوست مفید بوده و برعکس برای افراد پیر، زنان حامله، زنانی که شیر می‌دهند، بیماران کلیوی، کبدی، مفاصل و مبتلایان به نقرس مضر می‌باشد.

انتهای پیام/س

مصرف قارچ‌های سمی در ۶۰ درصد موارد منجر به مرگ شده است

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.