به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، قدرت اخوان اکبری، رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل افزود: بیش از ۱۹ هزار بازرسی در طول برنامه سلامت نوروزی از اماکن تهیه توزیع و فروش مواد غذایی، رستورانهای بین راهی توسط اکیپهای نظارتی و بازرسی بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در سطح شهرستانهای استان صورت خواهد گرفت.
وی افزود: با آغاز طرح سلامت نوروزی از ۲۰ اسفند ۹۷ تاکنون، ۱۹ هزار و ۲۲۴ اماکن مواد غذایی اعم از رستوران، چلوکبابی، کبابی، غذاخوری، اغذیه فروشی، فست فود، نانوایی، هتل و مسافرخانه، پمپ بنزین تحت پوشش بازرسی بهداشت محیط قرار گرفته اند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل با بیان اینکه روزانه ۳۰ بازرس در قالب ۱۵ اکیپ بازرسی و ۱۰ اکیپ نظارتی در امر کنترل مراکز و اماکن حساس هدف مشارکت داشته اند اعلام داشت: ۱۰۵ بازرس بهداشت محیط با تقسیم کار و تشکیل اکیپهای نظارتی ویژه در برنامه طرح سلامت نوروزی درجهت پیشگیری وحفظ سلامت جامعه ومسافران نوروزی مشارکت فعال دارند.
اخوان اکبری افزود: تعداد ۳ هزار و ۷۴۲ مورد بازدید از مراکز و اماکن حساس،۵۰ مورد بررسی مشترک با ادارات مرتبط مانند دادگستری، دامپزشکی، میراث فرهنگی و تعزیرات حکومتی، ۵۵ مورد معرفی به دادگاه، ۳ مورد پلمپ واحد غیربهداشتی را از اقدامات مدیریت بهداشت محیط استان برشمرد.
وی با بیان اینکه توسط واحدهای نظارتی بهداشت محیط ۷ هزار و ۴۲۳ کیلوگرم مواد غذایی غیر قابل مصرف از چرخه مصرف خارج شده اظهار داشت: در همین مدت یک هزار و ۱۰۴ مورد سنجش بهداشت مواد غذایی با دستگاههای پرتابل و ۱۴۲۰ مورد کلر سنجی آب شرب انجام گرفته است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل با توصیه رعایت موازین بهداشتی به عموم هم وطنان و مسافرین خاطرنشان کرد: چنانچه مشکلی در عرضه وتوزیع مواد غذایی و آشامیدنی و حتی مشکلات درمانی در مراکز بهداشتی و درمانی داروخانهها توسط مردم رویت شد بلافاصله باشماره ۱۹۰ سامانه پاسخگویی وزارت بهداشت تماس حاصل کرده وشکایت خود را مطرح نمایند.
انتهای پیام/ح