مرحله دوم تجهیزات صنعتی آشپزخانه مرکزی دانشگاه بیرجند با هدف ارتقای کیفیت غذای دانشجویان و صنعتی سازی آشپزخانه مرکزی، خریداری شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند ؛ منصوری  ، مدیر دانشجویی دانشگاه بیرجند گفت: در دومین مرحله طرح خرید مرحله دوم تجهیزات صنعتی آشپزخانه دانشگاه بیرجندصنعتی سازی آشپزخانه مرکزی دانشگاه، پنج دستگاه چلوپز صنعتی و یک عدد تانکر 5 هزار لیتری تولید آب جوش خریداری و نصب شد.

وی با بیان اینکه برای خرید این تجهیزات 205 میلیون تومان هزینه شده است، افزود: این اعتبار از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، صندوق رفاه دانشجویان کشور و دانشگاه بیرجند پرداخت شده است.

منصوری با بیان اینکه مرحله اول تجهیزات آشپزخانه با اعتبار 150 میلیون تومان خریداری شد، گفت: تجهیزات صنعتی آشپزخانه در 4 مرحله خریداری می شود و تا مهر سال آینده به اتمام خواهد رسید.

در حال حاضر حدود 4 هزار دانشجوی این دانشگاه از خدمات آشپرخانه بهره مند می شوند.

انتهای پیام/ک

 

برچسب ها: دانشگاه ، تجهیزات
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.