مدیرحفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی سیستان وبلوچستان با بیان اینکه تاکنون افزون بر ۲ هزار و ۵۰۰ از مراتع استان علیه ملخ صحرایی سمپاشی شده است گفت: تخصیص اعتبارات ملی و استانی برای مقابله جدی با این آفت ضروریست.

مبارزه با ملخ صحرایی در سیستان و بلوچستان نیازمند اعتبار استبه گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، غلامحسین تیموری مدیرحفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی سیستان وبلوچستان اظهار داشت: با توجه به آخرین گزارش ارسالی از سازمان خواروبار کشاورزی (فائو) مبنی بر هجوم دسته‌های ملخ از استان‌های دیگر به سیستان و بلوچستان عملیات دیده بانی برای کنترل این پدیده از اوایل بهمن ماه در شهرستان‌های چابهار، کنارک، دلگان و ایرانشهر مورد توجه قرار گرفت.

وی ادامه داد: از ۱۳ اسفند بعد از ورود دسته‌های ملخ به شهرستان‌های کنارک و چابهار مبارزه جدی جهاد کشاورزی با این آفت مخرب آغاز شد به طوریکه تاکنون افزون بر ۲ هزار و ۵۰۰ هکتار از مراتع منطقه مورد سمپاشی قرار گرفتند.

مدیرحفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان تاکید کرد: ملخ صحرایی هنوز به سطح مزارع کشاورزی استان نرسیده و در همان بدو ورود در مراتع درحال مهار است.

وی افزود: بر اساس اعلام سازمان خواروبار کشاورزی (فائو) مرحله بعدی حمله ملخ در سیستان و بلوچستان در راه است که بر این اساس پیش بینی می‌شوند ۱۵ هزار تا ۲۰ هزار هکتار از زمین‌ها برای مقابله با این آفت نیاز به سمپاشی داشته باشند.

تیموری با بیان اینکه دسته‌های پر تراکم این ملخ‌ها هر نوع سرسبزی اعم از علوفه، غلات، صیفی جات و حتی علف‌های هرز را که در مسیر خود ببینند مورد هجوم قرار داده و از بین می‌برند، ادامه داد: برای مقابله جدی با ملخ صحرایی ضروریست اعتبارات ملی و استانی به موقع تخصیص یابد.

وی گفت: کشاورزان در صورت مشاهده هر گونه ملخ صحرایی بلافاصله به نزدیکترین مرکز خدمات جهاد کشاورزی مراجعه و با کمک کارشناسان مربوطه نسبت به مبارزه با این آفت اقدام کنند.

انتهای پیام/ع

مبارزه با ملخ صحرایی در سیستان و بلوچستان نیازمند اعتبار است

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار