در این مطلب دستورالعمل تهیه شیرینی پادرازی را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، یکی از لذت‌بخش‌ترین مقدمات نوروز در کشورمان، تهیه انواع تنقلات و شیرینی‌های نوروزی است. گرچه انواع شیرینی‌ها با تنوع و کیفیت بالا در قنادی‌های مختلف وجود دارند، اما پخت یک شیرینی خانگی لذیذ و پذیرایی از مهمانان با دست پخت خودتان لذتی وصف نشدنی دارد.

طرز تهیه شیرینی پادرازی مخصوص نوروز

از جمله انواع شیرینی‌های نوروزی که نسبت به بقیه محبوب‌تر و پرطرفدارتر می‌باشند می‌توان به شیرینی نخودچی، شیرینی مربایی، شیرینی نارگیلی پفکی، قطاب یزدی و ... اشاره کرد که این بار طرز تهیه شیرینی پادرازی خوشمزه و پرطرفدار را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

مواد لازم برای حدود ۴۰ عدد

روغن صاف قنادی ۲۵۰ گرم

پودر شکر ۱۵۰ گرم

تخم مرغ ۱ عدد

پودر هل یک دوم قاشق چایخوری

آرد نخود چی ۲۵۰ گرم

آرد برنج ۱۲۵ گرم

آرد گندم ۱۲۵ گرم

مواد لازم رویه پادرازی

زردۀ تخم مرغ ۲ عدد

زعفران حلکرده ۱ قاشق سوپخوری

کنجد به میزان لازم

روش تهیه

روغن و پودر شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.

آنگاه تخم مرغ و پودر هل را بیفزائید و با همزن برقی بزنید.

سپس مخلوط الک کردۀ آرد نخودچی، آرد برنج و آرد گندم را به این مایه بیفزائید و با دست مخلوط کنید تا خمیر صاف و یکدستی حاصل شود.

حالا روی خمیر را بپوشانید و ۳۰ دقیقه در یخچال نگه دارید.

اکنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی ۲ -۳ میلیمتر باز کنید و با برشگر مخصوص پادرازی قالب بزنید و در سینی چربکردۀ شیرینی پزی قرار دهید.

اینک رویشان مخلوط زردۀ تخم مرغ و زعفران بمالید و با چنگال روی خمیر خط‌های عمودی ایجاد کنید و اندکی کنجد بپاشید.

آن گاه شیرینی را بمدت تقریبی ۱۰-۱۵ دقیقه در فر گرم کرده با دمای ۱۷۵ درجۀ سانتیگراد بپزید.

همینکه شیرینی خنک شد، آن را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.

منبع: شور و شیرین

انتهای پیام/

دستور تهیه شیرینی پادرازی

برچسب ها: تغذیه ، آشپزی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار