سردار سلیمانی درباره عذرخواهی فرهاد مجیدی از پلیس راهور توضیحاتی داد.

۲۰ درصد خدمات مردم از حاکمیت توسط پلیس ارایه می‌شود.به گزارش خبرنگار حوزه حوادث و انتظامی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، سردار ایوب سلیمانی جانشین فرمانده ناجا در نشست خبری که امروز با موضوع مروری بر عملکرد سال ۹۷ ناجا برگزار شد، اظهار کرد: ماموریت نیروی انتظامی ایجاد نظم، انظباط و آرامش برای مردم جامعه  و پاسداری از ارزش‌های انقلاب و جمهوری اسلامی است.


بیشتر بخوانید؛ خودروی فرهاد مجیدی هنوز در توقیف است/ بررسی احتمال شکایت پلیس از اسطوره آبی ها


وی با بیان اینکه نظم به تمام مردم جامعه ارتباط دارد و اگر نظم نباشد هیچ پیشرفتی نخواهیم داشت، اظهار کرد: امنیت مهمترین نیاز مردم است و پلیس به تمام ابعاد امنیت از جمله ایجاد امنیت در اشتغال، امنیت در کار و امنیت برای حضور در جامعه توجه دارد.

جانشین فرمانده ناجا گفت: طبق اعلام رسمی وزارت ارتباطات در سال ۹۶ از حدود ۸ هزار و ۹۶ خدماتی که مردم از حاکمیت گرفتند، هزار و ۶۰۰ مورد مربوط به پلیس بود.

سردار سلیمانی اظهار کرد: حدود ۲۰ درصد خدمات مردم از پلیس است و مقام معظم رهبری فرموده‌اند: پلیس سطح تمام حاکمیت با مردم و ویترین نظام است.

وی افزود: اقدامات و تحولات پلیس برای مردم مهم و جذاب است و ما فقط در کلانتری‌ها بیش از ۳۱ و نیم میلیون خدمات به مردم می‌دهیم و بیش از ۲۹ و نیم میلیون نفر از شهروندان با مراکز ۱۱۰ تماس گرفتند و بیش از ۱۷ و نیم میلیون مورد از تماس‌ها عملیاتی شد.

فرمانده ناجا گفت: از ابتدای سال بیش از یک و نیم میلیون نفر با مرکز ۱۹۷ پلیس تمام گرفتند.

سردار سلیمانی ادامه داد: در حوزه راهور در ۱۱ ماهه نخست بیش از ۸۳ میلیون نفر تخلف کردند که حدود ۶ میلیون مورد از تخلفات حادثه ساز بوده است.

وی گفت: از ابتدای سال یک میلیون جرم ثبت شده که ۶۰ درصد آن مربوط به سرقت بوده است.

سردار سلیمانی افزود: ما دارای ۴۵ مرکز مشاوره و ۶۵۰ دفتر مشاوره در کلانتری‌ها هستیم که در سال ۹۷ حدود ۴۳۳ هزار نفر به این مراکز مراجعه کردند و بیشتر مراجعات به این مراکز به صلح و سازش ختم می‌شود.

وی گفت: ما برای چهارشنبه آخر سال تمام امکانات را فراهم کردیم و باشادی مردم هیچ مخالفتی نداریم و فقط می‌گوییم این شادی نباید آرامش مردم را برهم زند، به همین دلیل با تمام امکانات آماده هستیم تا جلو خسارات را بگیریم.

سردار سلیمانی گفت: در خصوص تعطیلات نوروز نیز دو مقوله مهم است. یکی سفر‌های ایمن است، به همین دلیل قرارگاه نوروزی را ایجاد کردیم که بیش از ۵۰۰ هزار نفر از قسمت‌های مختلف ناجا به کار گرفته شدند و در آماده باش هستند.

جانشین فرمانده ناجا گفت: پیش بینی ما افزایش مسافر‌ت‌ها و افزایش بارش‌ها است، لذا نیاز است مراقبت بیشتری داشته باشیم.

سردار سلیمانی تأکید کرد: پلیس در همه جاده‌ها و قبل از مردم حضور دارد.

وی بیان کرد: در ایام تعطیلات نوروز موضوع سرقت بسیار مهم است که ما هر ساله در روز‌های پایان سال با افزایش سرقت مواجه هستیم، به ویژه امسال به دلیل شرایط موجود میزان جرائم خرد افزایش پیدا کرده است. به همین دلیل قرارگاهی در این حوزه تشکیل دادیم تا مردم با آرامش خاطر به سفر بروند و هر جا که توقف داشته باشند، حضور پلیس را احساس کنند و امیدواریم هم در کاهش تصادفات و هم در کاهش میزان سرقت‌ها در پایان سال با همکاری مردم موفق باشیم.

وی گفت: کنترل سارقان حرفه‌ای و سابقه دار یکی از اقدمات پلیس در کاهش سرقت است.

جانشین فرمانده ناجا بیان کرد: شعار پلیس در نوروز امسال، نشاط بهاری، نظم و قانون مداری است.

سردار سلیمانی گفت: امسال بیشتر دانه درشت‌های اقتصادی که پای میز محاکمه رفتند، توسط پلیس دستگیر شدند مانند سکه ثامن و سلطان سکه.

وی ادامه داد: به گفته دولتی‌ها اگر تلاش‌های پلیس نبود، دولت نمی‌توانست بازار ارز را سامان دهد.

سردار سلیمانی در رابطه با بزرگترین و مهم‌ترین مشکل امنیتی جامعه گفت: از سال گذشته رئیس جمهور آمریکا موضوع براندازی جمهوری اسلامی را مطرح کرده است که کشور‌هایی را در منطقه برای پایگاه اصلی عملیات نشان کردند و گروهک‌های تروریستی را بسیج کردند و سال گذشته امیدوار بودند که کار را یکسره کنند، اما زمانی که با بی توجهی مردم و حضور نیرو‌های امنیتی کشور رو به رو شدند، شکست خوردند.

وی گفت: مردم ما مردم براندازی نیستند، اما مشکلات زیاد دارند و به برخی تبعیض‌ها و فساد‌ها اعتراض دارند و دشمن غافل فکر می‌کرد که می‌تواند از این اعتراض‌ها سوء استفاده کند، اما مردم به سرعت مسیر خود را از این جریان‌ها تغییر دادند و با هدایت رهبری و صبر مردم و آمادگی نیرو‌های امنیتی بعد از یک سال فشار در حوزه عملیات روانی و اقتصادی مشاهده کردیم که دهه فجر با امنیت کامل برگزار شد و بیانه گام دوم انقلاب یک پیام اصلی برای دشمن داشت و این بود که شما برای کشور ما روزشمار نابودی در نظر می‌گیرید، اما ما برای هر گام انقلاب چهل سال زمان در نظر گرفته ایم و شکوه انقلاب را در چهل سال دوم مشاهده خواهیم کرد.

وی بیان کرد: ما اعتقاد داریم دشمن دیگر نمی‌تواند شعار براندازی مطرح کند و دشمن در سال آینده برای اجرای عملیات‌ خرابکارانه و تروریستی به ویژه در شهر‌های مرزی تا شهر‌های داخلی برنامه ریزی کرده است، کمااینکه تا امروز نیز با این حوادث مواجه بودیم.

جانشین فرمانده ناجا گفت: در سال ۹۸ دشمن در حوزه اقتصادی فشار بیشتری وارد خواهد کرد و قطعا اگر پیش بینی‌ها لازم را انجام ندهیم، با التهاباتی رو به رو خواهیم بود.

جانشین فرمانده ناجا گفت: در سال ۹۷ حدود ۳۰۰ هزار مشمول را به خدمت اعزام و برای ۵۶۰ هزار نفر نیز کارت پایان خدمت صادر کردیم.

وی با اشاره به اینکه یک میلیون و ۱۳۹ هزار متهم را از زندان بدرقه کردیم، افزود: علاوه بر این امسال ۸۵۹ هزار حکم قضایی و ۵۹۲ هزار دستور قضایی را اجرا و ۵ میلیون اوراق قضایی را ابلاغ کردیم.

سردار سلیمانی بیان کرد: اگر بتوانیم مردم را نسبت به جرائم آگاه کنیم، میزان جرائم کاهش می‌یاید و رسانه‌ها باید در این باره اطلاع رسانی کنند.

وی در پاسخ به این سوال که آیا پلیس قصد شکایت از فردی که به مأمور راهور توهین کرد را دارد یا خیر؟ گفت: تا به امروز به جمع بندی نرسیده‌ایم که از افرادی که به پلیس توهین کرده‌اند شکایت کنیم؛ البته آقای مجیدی با پلیس تماس گرفتند، عذرخواهی کردند و حتی حاضر هستند در جمع پلیس از آن مأمور راهور عذرخواهی کنند و دیگر اصراری بر مواردی که باعث تشویش اذهان عموم شده بود، ندارد.

وی افزود: باید به دنبال طرح‌هایی باشیم تا از شأن پلیس و آبروی پلیس به ویژه در حین مأموریت صیانت کند.

سردار سلیمانی گفت: ما یک قرارگاه مرکزی در پلیس به نام قرارگاه امام علی (ع) داریم. سایر قرارگاه‌های دیگر قرارگاه‌های فرعی این قرارگاه است، علت تشکیل این قرارگاه‌ها هم دو عامل اساسی است. یکی اینکه یک موضوع در بین بخشی باشد و مراجع مختلف درون سازمانی و برون سازمانی درگیر باشند و نیازمند سرعت، قاطعیت و تصمیم به موقع هستیم که با این قرارگاه‌ها برطرف می‌شود.

وی گفت: در سرقت چند عنصر اساسی داریم. موضوع سرقت است که چه چیز‌هایی بیشتر به سرقت می‌رود. امروزه عمده سرقت‌ها سرقت خودرو یا منزل است، البته در ایام عید سرقت‌های کیف قاپی نیز انجام می‌شود.

وی ادامه داد: بیش از ۷۳ درصد سرقت‌ها در شهر‌ها انجام می‌شود و ۷۲ درصد از همین ۷۳ درصد در ده مرکز استان انجام می‌شود، بالاترین میزان سرقت در تهران، البرز، اصفهان، خراسان رضوی، کرمان، خوزستان و ... بوده است.

جانشین فرمانده ناجا تصریح کرد: ما ابتدا بر موضوعات خاص سرقت تمرکز می‌کنیم و دوم در جغرافیای سرقت که بدانیم در کجا‌ها تمرکز نیرو داشته باشیم، نکته سومی که وجود دارد، بحث سارقان است.

وی گفت: در مجلس در تمام کشور بیش از ۲۰۰ هزار نفر را داریم که در کل کشور حتی یک پرونده برای آن‌ها در پلیس تشکیل شده است، اما این به آن معنا نیست که تمامی این ۲۰۰ هزار نفر حرفه‌ای هستند. ممکن است بعضی از این افراد حتی ۱۰ هزار تومان مبلغ دزدیشان باشد.

وی گفت: امسال بنیانی‌تر به موضوع قاچاق نگاه کردیم که البته قاچاق از بیرون به داخل کاهش پیدا کرده و بیشتر با قاچاق داخل و بیرون مواجه هستیم، مثل قاچاق سوخت یا قاچاق دام که البته خیلی بزرگ نمایی شد و فرافکنی در این باره صورت گرفت.

سردار سلیمانی گفت: در آینده نزدیک پلیس در تمامی گمرکات مستقر می‌شود و بیش از ۱۵۷ گمرک رسمی را تحت پوشش قرار می‌دهیم که این یک اقدام بسیار مهم و بازدارنده در بحث قاچاق است.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار