به گزارشگروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز برای شما روش پخت یک کیک خوشمزه مناسب برای دورهمیها و مهمانیهای خانوادگی را قرار دادهایم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش پخت این کیک خوشمزه، با ما همراه باشید.
بیشتربخوانید: طرز تهیه کوکی مربایی خوشمزه
مواد لازم:
تخم مرغ: ۴ عدد (به دمای اتاق رسیده باشد)
شکر: یک و نیم پیمانه
روغن: یک پیمانه
آرد: سه پیمانه
بکینگ پودر: یک قاشق غذاخوری
وانیل: نصف قاشق چایخوری
نمک: کمی
رندهی پوست پرتقال: کمی
آب پرتقال: یک پیمانه
شیر خشک: ۴ قاشق غذاخوری
مواد لازم برای تزیین کیک:
پودر کاکائو: ۲ قاشق غذاخوری
شیر: یک پیمانه
وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
پودر قند: یک قاشق غذاخوری
پودر نارگیل: به میزان لازم
طرز تهیه:
تخم مرغها را به همراه وانیل در ظرفی ریخته و با هم زن، خوب مخلوط میکنیم. شکر و روغن را به مواد قبلی افزوده و به هم زدن، ادامه میدهیم.
حال نوبت به اضافه کردن شیر خشک و رندهی پوست پرتقال است. پس از افزودن این مواد، هم زدن را ادامه میدهیم. آرد را به تدریج به مواد قبلی افزوده و هم زدن را ادامه میدهیم.
مواد را در قالبی مستطیل شکل ریخته و در فر با دمای متوسط به مدت نیم ساعت قرار میدهیم. این کیک ممکن است به زمان پخت بیشتری نیاز داشته باشد. اگر چنگال را داخل کیک فرو بردید و از مواد کیک به آن چسبید، زمان پخت را بیشتر کنید. برای تزیین کیک، ابتدا شیر، پودر قند، پودر کاکائو و وانیل را با یکدیگر مخلوط میکنیم.
کیک پخته شده را به صورت مثلثی برش میزنیم و اطراف آن را ابتدا به سس شکلاتی و سپس به پودر نارگیل، آغشته میکنیم. کیکهای مثلثی ما آمادهاند.
منبع: تابناک باتو
انتهای پیام/