در این مطلب دستورالعمل تهیه سیب پفکی را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سیب پفکی یک دسر کم شیرین یا یک میان وعده مقوی است که در این مطلب قصد داریم طرز تهیه آن را به شما آموزش دهیم.

دستور تهیه سیب پفکی خوشمزه و لذیذ

مواد لازم:

شیر – سه چهارم فنجان
تخم مرغ –یک عدد
آرد گندم – یک فنجان
بکینگ پودر- یک قاشق چای خوری
شکر- بیش از دوسوم فنجان
دارچین – یک قاشق چای خوری
نمک – یک چهارم قاشق چای خوری
روغن سرخ کردنی -۲ فنجان
سیب بزرگ بدون پوست و هسته – ۳ عدد
سس کارامل- به مقدار لازم

طرز تهیه:

ابتدا آرد، بکینگ پودر، نمک، شکر (دو قاشق نگه دارید) و دارچین (نصف آن) را مخلوط کنید.
تخم مرغ و شیر را نیز در ظرفی دیگر مخلوط کنید و سپس آن را به ترکیب قبلی اضافه کنید.
این مخلوط را حسابی هم بزنید تا مبادا گلوله‌های خمیر باقی بماند.
شکر و دارچین باقی مانده را در ظرفی خشک با هم مخلوط کنید.
روغن را در ماهیتابه‌ای کوچک بریزید تا سطح روغن بالا بیاید.
اجازه دهید روی شعله کم، داغ شود.
تکه‌های سیب را درون مایعی که درست کرده اید فرو کنید، سپس بیرون بیاورید و اجازه دهید اضافه مایع از بدنه سیب به ظرف برگردد.
وقتی روغن داغ شد، سیب‌ها را دانه دانه درون آن بیندازید و اجازه دهید روی آن طلایی و قهوه‌ای شود.
بعد از خارج کردن سیب‌ها از روغن، آن‌ها را روی دستمال آشپزی بگذاریدتا روغن اضافه آن خارج شود.
شکر و دارچینی را که جداگانه مخلوط کرده بودید، زمانی که سیب‌های پفکی داغ هستند روی آن‌ها بپاشید.
این میان وعده خوشمزه را می‌توانید با سس کارامل میل کنید.

منبع: خراسان

انتهای پیام/

برچسب ها: تغذیه ، آشپزی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۳۶ ۲۳ آبان ۱۳۹۹
اصلا خوب لیست
آخرین اخبار