معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی مازندران از تولید گلخانه‌ای ۴ هزار و ۱۲ تن صیفی جات گلخانه‌ای از ابتدای امسال تاکنون خبر داد.

شکوهی معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی مازندران در گفتگو با خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، با بیان اینکه تولید محصولات گلخانه‌ای با توجه به کمبود منابع آبی توصیه می‌شود، گفت:از ابتدای امسال تاکنون ۳۵ هکتار از فضای گلخانه‌ای زیر کشت صیفی جات از نوع گوجه، خیار و لیمو ترش رفت.

وی افزود: سطح کشت گوجه فرنگی حدود ۵ هکتار با تولید یک و نیم تن، خیار با سطح ۲۰ هکتار و  تولید ۱۰ تن، لیمو ترش با سطح ۱۰ هکتار و تولید ۱۰ تن است.

شکوهی با بیان اینکه نسبت به سال گذشته افزایش تولید داشتیم افزود: بیشتر محصولات ما در داخل به فروش میرسد، اما بخشی از آن بخصوص گوجه فرنگی به کشور‌هایی مانند روسیه عراق و افغانستان صادر می‌شود.

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه همه طرح های گلخانه‌ای مورد حمایت جهاد کشاورزی هستند، گفت: محدودیتی در پرداخت تسهیلات برای طرح‌های گلخانه‌ای وجود ندارد.

وی افزود: به ازای هر هکتار برای ۶ تا ۱۲ نفر اشتغالزایی ایجاد شده است و همچنین تعداد بهره بردار در استان ۳۰۰۰ نفر است.

انتهای پیام/ک

استفاده از فضای گلخانه‌ای برای کشت صیفی جات در مازندران

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.