در مطلب زیر می‌خواهیم طرز تهیه سالاد نخود فرنگی و تخم مرغ را به شما آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، شما با هر سن و جنس و ذائقه ای که باشید می‌توانید از هواداران انواع سالاد مثل سالاد سبزیجات ، سالاد الویه ، سالاد مرغ ، سالاد ماکارانی یا تمام سالادها با انواع سسها و چاشنی هایی باشید ، در ادامه می خواهیم طرز تهیه یک سالاد خوشمزه را به شما آموزش دهیم.


بیشتر بخوانید: طرز تهیه سالاد تن آووکادو بدون سس مایونز


مواد لازم: 

نخودفرنگی -۵۰۰ گرم
ترخون خرد شده - ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
خیار شور- ۱۵۰ گرم
تخم مرغ - ۵ تا ۶ عدد
روغن زیتون -۳ تا ۴ قاشق سوپ خوری
آب لیمو یا سرکه - ۳ تا ۴ قاشق سوپ خوری
سس مایونز- یک سوم تا یک دوم لیوان
فلفل سیاه - به میزان لازم

طرز تهیه: 
تخم مرغ‌ها را آب پز کنید، به طوری که کاملا سفت شوند.
اگر از کنسرو نخودفرنگی استفاده نمی‌کنید، باید آن را آب پز کنید.
برای این منظور نخودفرنگی را در یک قابلمه بریزید و مقداری آب به آن اضافه کنید تا سطح نخودفرنگی را بپوشاند، سپس روی حرارت ملایم شعله اجاق گاز قرار دهید تا بپزد.
پس از پخت، نخودفرنگی را در آبکش بریزید و صبر کنید تا آب اضافه آن برود.
خیار شور را رنده درشت بزنید یا ریز خرد کنید.
نخودفرنگی را به خیارشور اضافه کنید.
تخم مرغ‌های آب پز شده را پوست بگیرید و رنده درشت کنید و سپس به سالاد بیفزایید.
سس مایونز، فلفل سیاه و آب لیمو را با یکدیگر مخلوط کنید.
سس به دست آمده را به سالاد اضافه کنید و به آرامی سالاد را هم بزنید. سالاد آماده است و می‌توانید آن را سرو کنید. این غذا را می‌توانید به صورت ساندویچ نیز سرو کنید.

منبع: روزنامه خراسان

انتهای پیام/

سالاد نخود فرنگی و تخم مرغ

برچسب ها: دانستنی ها ، آشپزی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار